Haberler

Öğretmen, sınıfta giydiği kıyafete velilerden büyük tepki gelince işten atıldı

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinde öğretmen olarak görev yapan Patrice Brown, sınıfta dekolteli kıyafet giymesinin veliler tarafından hoş karşılanmaması üzerine okul yönetimi tarafından işten çıkarıldı.

ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan Atlanta şehrinde birinci sınıf öğretmeni olarak görev yapan Patrice Brown,derste daha çok dekolte elbiseler tercih ediyordu. Fakat bu elbiseler, öğrencilerinden birisinin velisinin dikkatini çekti ve veli, durumu okul yönetimine bildirdi.

SIKI TAKİBE ALDILAR

Okul yönetimi de kendilerine yapılan bu şikayetin ardından Patrice Brown'u sıkı takibe aldı ve iddialara göre kıyafetlerini düzeltmesi için mobing yapmaya başladı. Brown ise kıyafet tercihinden vazgeçmedi.

Öğretmen, sınıfta giydiği kıyafete velilerden büyük tepki gelince işten atıldı

İŞTEN ATTILAR

Brown ile okul yönetimi arasındaki bu anlaşmazlık bir türlü giderilemeyince ise okul yönetiminden sert bir hamle geldi. Yönetim, öğretmenin işine son verdi.

Öğretmen, sınıfta giydiği kıyafete velilerden büyük tepki gelince işten atıldı

"MESLEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM"

Başına gelen durum hakkında açıklamada bulunan Patrice Brown, "Mesleğimi yapmayı çok seviyorum. Çocuklara bir şeyler öğretmek hoşuma gidiyor. Başıma gelen tüm bunların nedeni güzel görünme isteğim. Bence önemli olan öğretmenlerin ne giydiği değil, çocuklara ne verdikleridir" ifadelerini kullandı. Brown'a bazı kesimlerden eleştiri, bazı kesimlerden de destek geldi.

Öğretmen, sınıfta giydiği kıyafete velilerden büyük tepki gelince işten atıldı

Öğretmen, sınıfta giydiği kıyafete velilerden büyük tepki gelince işten atıldı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

ismail bey :

Bizim ülkemizdede var, ama memur olduğundan birşey yapamazsın. Okul yönetimine şikayet etsen, müdür olayı kapatır felan.

10
8
yanıtYanıtla
Gürkan SARIALİOĞLU:

Bizim ülkemizde maalesef öğrenciye taciz olduğunda dahi olayı kapatmaya çalışan müdürler var.

yanıt16
yanıt3
Mikail arman:

Bu bayan dekolteli kıyafetinden dolayı Amerikada büyük tepki alarak işinden bile men ediliyor. Müslüman bir ülke olan Türkiyede ise iç camaşırsız, çıplak sanatçılar alkışlanıp baş tacı ediliyor.

6
3
yanıtYanıtla
Fakır:

kitap yazsın... okurum lan okurum, düşün kitap ve ben.

3
3
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Sınıfın başarısını bilemem ama sınıfta devamsızlık olmayacak gibi gözüküyor...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title