Haberler

NATO liderlerinin karesinde bir tek Alman Başbakan yer almadı! Gerekçesi bir hayli ilginç

Güncelleme:

NATO Liderler Zirvesi bugün Brüksel'de başladı. Öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı zirve öncesinde tüm liderler bir araya gelerek aile fotoğrafı çektirdi. Karede Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un olmaması dikkat çekti. Alman Bild gazetesinde, Scholz'un gece geç saatlere kadar toplantı yaptığı ve uykusuz olduğu için programa katılmadığı belirtildi.

NATO üyesi ülkelerin liderleri, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrasında ortaya çıkan durumu görüşmek üzere, NATO Karargahında bir araya geldi. Toplantı öncesinde aile fotoğrafı çektirildi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ndeki aile fotoğrafı çekimine katıldı. Dünya liderleri fotoğraf çekimi öncesi ayaküstü sohbet etti. O anlar kameralara da yansıdı.

NATO Zirvesi'nde çekilen liderler fotoğrafında bir tek Almanya Başbakanı Scholz yer almadı

ALMANYA BAŞBAKANI ÇEKİME YETİŞEMEDİ

Aile fotoğrafında ise dikkat çeken bir eksiklik vardı. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un yanında bulunması gereken Almanya Başbakanı Olaf Scholz, çekime yetişemedi. Onu, Almanya'nın NATO Büyükelçisi Rüdiger König temsil etti.

NATO Zirvesi'nde çekilen liderler fotoğrafında bir tek Almanya Başbakanı Scholz yer almadı

UYKUSUZ OLDUĞU İÇİN KATILMAMIŞ

Alman Başbakan'ın programa neden katılamadığı ise merak konusu oldu. Alman gazetesi Bild, Scholz'un gece geç saatlere kadar koalisyon üyeleri ile görüşmeler yaptığını ve uykusuz olduğunu açıkladı. Yapılan toplantıların ise enerji krizi ile ilgili olduğu belirtildi.

NATO Zirvesi'nde çekilen liderler fotoğrafında bir tek Almanya Başbakanı Scholz yer almadıOlaf Scholz

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Brüksel Nato Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

ayh:

borrisin durusa bak :)) Adamsin

13
0
yanıtYanıtla
Ömer Uzun:

Sanki borrisi Antalya ambarından zorla tutup getirmişler... milletler le dalga geçiyor birde oradakilere saygısızlık...bizi hiç ilgilendirmiyor çünkü onu kendi halkı düşünsün....

4
3
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

öyleyse kişisel ihtiyaçlar toplumsal ihtiyaçlardan önce gelirmiş(!)

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title