Haberler

Moskova saldırısının tanıkları, yaşanan katliamı anlattı! Şovun bir parçası zannetmişler

Güncelleme:

Rusya'da 150 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını tanıklık edenler korkunç anları anlattı. Tanıklardan Anastasia Rodionova, "Bazıları bunun bir çeşit özel efekt olduğunu ve şovun parçası olduğunu düşündü. Sonra insanların nasıl yere düştüğünü ve silah ateşinin başladığını kendi gözlerimle gördüm" diye konuştu. Salondan sağ çıkan bir başka kadın ise, çıkışa doğru sürünürken yanında genç bir kızın öldürüldüğüne şahit olduğunu söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus City Hall adlı konser salonuna dün akşam saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda 150 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde saldırganların salonda rastgele ateş açtıkları görülürken, sonrasında AVM'de çıkan yangını da saldırganların yanıcı sıvılar kullanarak çıkardıkları belirlendi. Kanlı geceye tanıklık edenler dehşet anlarını anlattılar.

Moskova saldırısının tanıkları, yaşanan katliamı anlattı! Şovun bir parçası zannetmişler

"KORKUNÇ DUYGULAR YAŞADIM, O ANLAR KABUS GİBİYDİ"

Natalya isim bir tanık, "Silah sesleri arkamızdan geldi. Havai fişek patlaması gibi bir gürültülüydü ama patlama seslerinin ardı arkası kesilmedi. Tam arkamda, çok uzakta olmayan bir yerde duyabiliyordum" dedi. Patlama sesleri ve çığlıklar giderek yaklaşırken canını kurtarmak için metro istasyonuna koşmaya başladığını söyleyen Natalya, "Korkunç duygular yaşadım. O anlar bir kabus gibiydi" dedi.

Moskova saldırısının tanıkları, yaşanan katliamı anlattı! Şovun bir parçası zannetmişler

"BAZILARI ŞOVUN BİR PARÇASI ZANNETTİ"

Tanıklardan Anastasia Rodionova, "Bazıları bunun bir çeşit özel efekt olduğunu ve şovun parçası olduğunu düşündü. Sonra insanların nasıl yere düştüğünü ve silah ateşinin başladığını kendi gözlerimle gördüm" ifadelerini kullandı.

Moskova saldırısının tanıkları, yaşanan katliamı anlattı! Şovun bir parçası zannetmişler

"BİRİ 'AĞAĞA KALKIN, UZANMAYIN YOKSA HEPİMİZİ VURURLAR' DİYE BAĞIRDI"

Sözlerini sürdüren Rodionova "Kendinizi koruma içgüdünüz devreye giriyor, gözleriniz fal taşı gibi açılıyor, nereye kaçabilirim? Sonra biri bize bağırdı: Ayağa kalkın, uzanmayın, yoksa hepimizi hemen vururlar" dedi.

Moskova saldırısının tanıkları, yaşanan katliamı anlattı! Şovun bir parçası zannetmişler

"SÜRÜNÜRKEN GENÇ BİR KIZIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM"

Gazetecilere konuşan yaralı bir kadın ise "Bize ateş etmeye başladılar. Yere düştüm" dedi. Yaralı kadın, çıkışa doğru sürünürken yanında genç bir kızın öldürüldüğüne şahit olduğunu söyledi.

Tanıklardan Andrei olay yerinde yaşananları, "Ateş ediyorlardı. Biz uzak köşedeydik. Yangından kaçmak için arka tarafa doğru koştuk" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Moskova Rusya Güvenlik 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

yaşar sefa:

galiba ölümün ne oldugunu PUTİNE ANLATMAK İSTİYORLAR.MEŞHUR BİR ATA SÖZÜMÜZ VAR....iğneyi kendine sok cuvalduzu başkasına...çok şey anlıyoruz değilmi...GAZZEye bu açıdan bakarsak çözeriz manzarayı....

11
38
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ne alaka her olayı bır yere baglıyorsunuz,bızım ulkemızde de oldu,tamamen vahşet..

yanıt40
yanıt1
Musa Gerçekçi:

Filistindeki vahşet, devlet terönden ibaret. Burdaki ise sıradan sivillere karşı uygulanan teror vahşeti...

yanıt19
yanıt0
Mehmet ali:

Şu vahşeti Gazzeye bağladın ya sende akıl yok , olsa da akıl tutulması var

yanıt4
yanıt2
Alkurt:

Kur'an der ki: Masum insanları öldürmek, bütün insanları öldürmek gibidir, bir insanı kurtarmak bütün insanları kurtarmak gibidir...Kuranı anladığımız dilde okuursak hayatı daha iyi ve doğru, bariscil yaşarız. Rusya daki durum felaket, insan olan herkes onaylamaz,,Allah sabır versin

23
1
yanıtYanıtla
Onur Uysal:

Allah yardımcıları olsun

17
2
yanıtYanıtla
İmdat Tekin:

Hangi olaya bakarsan bir müslümanın parmağı var. Bana bir ateist bir dinsizin olayını gösterin. Yazık bu ümmette

1
9
yanıtYanıtla
Sorgu Sorgu:

ya geri zekalısın yada müslüman değilsin gazede aylardır katiam yaşanıyor çoğu çocuk 30 bin insan öldürüldü ırak savaşında toplamda 4 mılyon insan öldürüldü hepside muslumandı y.zelandada camıye saldırıldı 50 musluman katledildi

yanıt0
yanıt0
Murat Vural:

Amerika yı yöneten ellerinde tutan Yahudiler dünyayı acımasızca kan gölüne çevirdiler . Herkes herşeyi biliyor aslında

2
1
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

GÖRECEKSINIZ KISA ZAMANDA ORTAYA CIKACAK BU PUTININ ISI KENDI YAPTIRDI UKRAYNAYA SUC ATARAK SALDIRILARI MESRU YAPMAYA CALISIYOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title