Haberler

MHP'li Ali Güler: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli ve Yerli Bir Lider"

Belçika Türk Federasyonuna bağlı derneklere ziyaret eden ve referandum hakkında önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi Ali Güler, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "milli ve yerli" bir lider olduğunu söyledi.

Belçika Türk Federasyonuna bağlı derneklere ziyaret eden ve referandum hakkında önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi Ali Güler, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "milli ve yerli" bir lider olduğunu söyledi.

Belçika'ya Çanakkale destanı için konferans verme niyeti ile geldiğini fakat Hollanda'nın Rotterdam kentinde yaşayan diplomatik krizin ardında MHP olarak ve Türk toplumu olarak ne için 'evet' demeliyiz konusuna eğildiğini dile getiren Ali Güler, "Şayet 15 Temmuz darbe girişimi başarı ile sonuçlanmış olsaydı bugün burada sizlerle beraber olmamız mümkün değildi. 15 Temmuz darbesini tiyatro diyen kesimi en güzel cevabını TBMM'ye bombalayan ve şehit edilen vatandaşlarımızı hatırlasınlar. Darbe girişimin baş aktörü ABD ve FETÖ örgütüdür. Bunlara son darbeyi 16 Nisan'daki 'evet' oylarıyla vuracağız" dedi.

İki başlı siyaset olmaz

Muhalefetin Cumhuriyet elden gidiyor sözlerine cevap varan Ali Güler, "Cumhuriyet elden gitmiyor. MHP olarak AK Parti ile su anda uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Anayasanın 18 maddesini ortaklaşa hazırladık. Devlet bölünmüyor, Cumhuriyet elden gitmiyor. Artık iki başlı siyaseti son vereceğiz. Bizler için önemli olan devletimiz ve dinimizdir. Bu yüzden şer güçlerin kötü amellerini ortak olamayız. Erdoğan milli ve yerli, bir liderdir. İngilizlerin yetiştirdiği elemanlar nedeniyle Erdoğan bertaraf edilmek isteniyordu. Artık FETÖ itinin siyasi ayağını kırma zamanı geldi. Tüm siyasi partilerde FETÖ mensubu var. Artık tüm partiler FETÖ siyasi ayağını kırmaları gerekiyor. Biz MHP olarak üzerimizi düşen görevi yapıyoruz. FETÖ terör örgütünün siyasi ayağını kırmadıktan sonra başımız ağrımaya devam edecektir. Türkiye'nin huzuru ve bereketi için evet diyoruz" dedi.

16 Nisan Pkk'nın bitişi olacak

Anayasa referandumuyla birlikte yeni ve güçlü bir Türkiye'nin önündeki bu tür sorunları kosa bir zaman içinde çözeceğini belirten Ali Güler, "Şunu açıkça belirtiyorum artık PKK terör örgütü 16 Nisan sonrası bitecektir. PKK terörist elebaşları hayır diye oy verin çağrısında bulunuyor. Bunu görmeyenler mevcut. 16 Nisan sonrası PKK terör örgütü kalmayacağı gibi FETÖ terör örgütü de inşallah en kısa zamanda kökü kazınacak. Bu arada hayır diye yırtınan CHP'nin bir daha asla iktidar yüzü göremeyeceğinin müjdesini de veriyorum. Artık yüzde 20'ler ile iktidara gelme umutları kalmayacak. MHP'nin muhalefetinden de hesap sorulacak. Muhalefet arasında tek ülkücü var o da Koray Aydın. Diğerleri ülkücü değil muhalefettir, ihanetin ortağıdır. 15 Temmuz darbe günü ABD konsolosluğunda yer alan muhalefetin kim olduğunu da biliyoruz. Darbe başarılı olsaydı kimin başbakanlık koltuğunu oturacağını da biliyoruz. Bunlar asla ülkücü olamaz. Mitinglerini bir bakınız hep CHP'liler orada, çünkü MHP muhalefeti ile CHP aynı zihniyetin yolcusu" şeklinde konuştu. - BRÜKSEL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ali Güler Belçika PKK Politika Haberler

title