Haberler

Kireç tozu içinde poz veren küçük çocuk, saniyeler içinde hayatını kaybetti

Güncelleme:

Brezilya'da inşaat malzemelerinde kullanılan maddelere karşı aşırı derecede alerjisi olan 7 yaşındaki Arthur Emanuel Bitencourt, kireç tozu içinde uzanarak poz verdikten dakikalar sonra fenalaşıp hayatını kaybetti.

Brezilya'da yaşayan 7 yaşındaki Arthur Emanuel Bitencourt isimli çocuk, inşaat kumunun içinde girip annesine poz verdi. Arthur, kumdan çıktıktan saniyeler sonra hayatını kaybetti. Küçük çocuğun kireç tozu içinde bulunan maddelere karşı ciddi alerjisi olduğu ortaya çıktı.

NEFESİ KESİLİP ÖLDÜ

Doktorlar, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Arthur'un kireç tozu içinde bulunan maddelere karşı ciddi bir alerji yaşadığını, bunun sonucu olarak nefesi kesilip öldüğünü söyledi.

Kireç tozu içinde poz veren küçük çocuk, saniyeler içinde hayatını kaybetti

"ÖLMEDEN BİRKAÇ DAKİKA ÖNCEKİ FOTOĞRAFI"

Aileden bir kişi, ölen çocuğun fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi; Kireç solumasından dolayı ölmeden birkaç dakika önce Arthur'un yürek burkan fotoğrafı. Sen her zaman kalbimde kalacaksın."

Kireç tozu içinde poz veren küçük çocuk, saniyeler içinde hayatını kaybetti

SOLUNUM PROBLEMLERİNE YOL AÇIYOR

Brezilya Teknolojik Araştırma Enstitüsü, inşaat ve bahçecilikte yaygın olarak kullanılan kireçtaşı tozunun solunum problemlerine yol açabileceğini ve bu maddeye maruz kalanlara koruyucu ekipman kullanmaları tavsiye edildiğini belirtiyor. Bu madde sıkça tuğla, çimento ve beton gibi malzemelerin üretiminde kullanılırken, çalışanlar yüz maskeleri, eldivenler ve koruyucu gözlükler kullanır.

GÖZ HASARI, KANSER, AKCİĞER PROBLEMLERİ

Yetkililer, tozu solumanın ciddi akciğer problemlerine yol açabileceği ve ayrıca kansere, cilt tahrişine ve göz hasarına neden olabileceği konusunda uyarıyor. Zararlarının arasında azalmış akciğer fonksiyonu, nefes darlığı ve sürekli öksürük yer alıyor.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Brezilya Çocuk Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (7)

mahalle sakini:

z kuşağı çok zeki diyerek yeni nesli sosyal medya ile tamamen beyinsizleştirdiler.

149
22
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Çocuk yapma ehliyeti olmalı, her insan canı istediği için çocuk yapmamalı.

81
17
yanıtYanıtla
adil tur:

normal mi? psikiyatriste ve pegagoga gösterilmesi gerek bu kişinin

63
9
yanıtYanıtla
karsem:

Kimse kendini yormasın lütfen. Tiyatro izlemeye devam. Bir kesime oy bir kesime sendika aidatı lazim. Anlaşma zaten yapıldı. Yine bir parmak bal. Devamm...

36
32
yanıtYanıtla
corci:

kimse çocuğunu kireç tozuna sokup fotoğraf çekmez. belli ki çocuğu bilerek öldürmüşler.

30
7
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Niye o kireç tozunun içine sokup fotoğraf çekiyorsun ki? Normal bir durum değil. Hiç bir ebeveyn bu şekilde fotoğraf çekmek istemez.

1
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Dünya nufusu cogaldi savas olacak intaharlar olacak hastalik olacak covid olacak nufus dengelemesi olacak isin en kötüsü aclik olacak iklim isindi gida üretimi olmayacsk bilim insanlari yer altinda gida üretiyor Hollanda basta olmak üzere ya biz ne yspiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title