Haberler

Kim Jong-un, Kuzey Koreli kadınlara daha fazla çocuk sahibi olmaları için ağlayarak yalvardı

Güncelleme:

Ülkesinde düşen doğum oranlarına dikkat çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, kadınlara daha fazla çocuk sahibi olmaları çağrısında bulundu. Kim Jong-un'un bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Ulusal Anneler Buluşması'nın açılışında yaptığı konuşma sırasında Kim Jong-un, doğum oranlarındaki düşüşün durdurulmasının, kadınların görevi olduğunu ifade ederek kadınları harekete geçmeye çağırdı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Elindeki kağıt mendille gözyaşlarını silen Kim konuşmasında, "Doğum oranlarındaki düşüşü durdurmak, iyi çocuk bakımı ve eğitim sağlamak, annelerimizle birlikte çözmemiz gereken aile meselelerimizdir" dedi.

Kim Jon Un, Kuzey Koreli kadınlara daha fazla çocuk sahibi olmaları için ağlayarak yalvardı

ALKIŞLA KARŞILIK VERDİLER

Kuzey Kore lideri kadınlardan daha fazla çocuk sahibi olmalarını isterken gözyaşlarına hakim olamazken, devlet medyasında yer alan görüntülerde coşkulu kalabalığın konuşması sırasında Kim'i alkışladıkları görüldü.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Kim Jong Un Kuzey Kore Kuzey Kore Hakim Çocuk Kore Dünya Güncel Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

Bakmadan Geçme

Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (19)

Serdar içli:

Aynı bizim burası çocuk yapın diyor refah seviyesi 0 alım gücü 0 O da yetmemiş gibi ülkeyi mültecilerle dolduruyor onlara hastane bedava ilaç bedava Ondan sonra çocuk yapın

221
94
yanıtYanıtla
Alkurt:

Cumhurbaskanimiz diyor ki, dört cocuk yapin, Allah rizkini verir diyor... oysaki Kuran Tekasür/coklukla övünme bölümünde nitelikli insan ister nicelik degil. Hele hele bu hayat pahaliliginda, cebinde pazar parasi ile sinirli alisveris yapan veya Askari aylikla aybasini nasil getirecegim diye düsünen, kirasini veremeyen kiraciyi öldüren, ülke ne oldugu belirsiz yabancilarla dolu olan..vs..Cocuk yapmayi kim düsünür. Önce Aziz Türk Ailelerinin refahini yükseltin lütfen.

170
63
yanıtYanıtla
abdullatif koyuncu:

Olayı nasıl Türk ailelerine getirdin

yanıt49
yanıt61
Doğuş:

Bu diktatörlerin ortak özelliğimi. Çocuk yapın benim için ölsünler. Ne kadar acımasız

109
63
yanıtYanıtla
A B:

İyide sen insanlarını karın tokluğuna çalışmaya zorlayacağına refah seviyesini arttır da insanlarından talep etmeye yüzün olsun

143
27
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

refah seviyeleri düşük değil ki. o nereden çıktı? küba ile karıştırma.

yanıt32
yanıt81
YILMAZ İÇELLİOĞLU:

15-20 yıl içinde pekçok lider ,yaklaşan büyük savaşı görüyor,şu ekonomik durgunluk günlerinde bile bu konu sık sık gündeme bu yüzden geliyor,nüfus stratejik bir öneme sahip durumda

84
18
yanıtYanıtla
Alper gül:

Kim ağlattı seni yiğidim.

95
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

böyle diktatörlükle yönetilen bir ülkede zor yaşam koşulları altında kimse geleceği karanlık, esaret altında yaşayacak çocuğu olsun istemez mahsustan ağlayıp çocuk yapın diyeceğine bunu kanun hükmünde kararname çıkarıp zorla yapsa daha kolay olurdu

60
20
yanıtYanıtla
Alaeddin Yayla:

Çocuk yapımda başına bela mı alacak? Sağlam dişe kerpeten vurmak gibi bişey.

37
16
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title