Haberler
BBC

Cinsel Tacizle Suçlanan Kevin Spacey, İddialara 'Frank Underwood' Olarak Yanıt Verdi

Güncelleme:

Cinsel taciz olayıyla gündeme gelen Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Spacey, sosyal medya hesabından 'Frank Underwood' karakterine bürünerek iddiaları yalanlayan bir video yayınladı.

Cinsel taciz iddialarıyla gündeme gelen Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Spacey, sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayan bir video yayınladı. Ünlü aktör Kevin Spacey,kendisini savunduğu videoda "Kim ne derse desin, bu burada bitmedi." ifadelerini kullandı.

"KİM NE DERSE DESİN BU BURADA BİTMEDİ"

ABD'li aktör, Pazartesi günü sosyal medya hesabından, House of Cards adlı dizide canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünüp cinsel taciz iddialarını yalanladığı bir video yayınladı.

Spacey mutfakta çektiği videoda, "Yapmadığımı bilmene rağmen bana güveniyordun. Kim ne derse desin, bu burada bitmedi. Ayrıca ne istediğinizi biliyorum. Beni geri istiyorsunuz. Tabii ki, bazıları her şeye inanıyor ve her şeyi itiraf etmemi duymak için büyük bir beklentiye girdiler. Sadece her şeyin doğru olduğunu söylediğimi duymak için ölüyorlar. Hak ettiğimi almamı istiyor. Bu kolay olmaz mıydı? Her şey bu kadar basit olsaydı ama hem sen hem de ben o kadar basit olmadığını biliyoruz. Ne politikada, ne de hayatta ama kanıt olmadan en kötüsüne inanmazsın. Bilmeden yargılamak için acele edemezsin gerçekleri; doğru mu, yoksa onlar zaten var mı? Hayır, sen, sen… bundan daha zekisin" ifadelerini kullandı.

18 YAŞINDAKİ ERKEK ÇOCUĞUNU TACİZ ETMEKLE SUÇLANIYOR

Cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen kişi eski haber spikeri Heather Unruh'un oğlu. Unruh olayla ilgili geçen yıl kamuya açıklamada bulunmuştu. Unruh Spacey'i, olayın yaşandığı tarihte 18 yaşında olan oğluna alkol almakla ve sonra da oğlunu taciz etmekle suçladı. Massachusetts'te yasal alkol tüketme yaşı 21.

CİNSEL TACİZ İDDİALARI ARAŞTIRILIYOR

Aktör Anthony Rapp de Spacey'i 1986'da cinsel tacizde bulunmakla suçlamış, farklı isimlerden de benzer iddialar ortaya atılmıştı. Spacey, Rapp'in iddia ettiği olayları hatırlamadığını ifade edip özür diledi ama diğer iddiaları kesin bir dille yalanladı. Diğer yandan Los Angeles Savcılığı da, 1992'de yaşandığı iddia edilen farklı bir cinsel taciz iddiası hakkında ise Spacey'nin yargılanamayacağı hükmüne vardı. Savcılık, iddiaların zaman aşımına uğradığını söyledi. İngiltere polisi de Spacey'nin sanat yönetmeni olduğu Londra'daki Old Vic tiyatrosunda gündeme gelen farklı cinsel taciz iddialarını araştırıyor.

Cinsel Tacizle Suçlanan Kevin Spacey, İddialara 'Frank Underwood' Olarak Yanıt Verdi

CANLANDIRDIĞI KARAKTER ÖLDÜRÜLDÜ

Netlix'te yayınlanan House of Cards dizisinde Spacey, iktidar uğruna bir gazeteciyi ve bir siyasetçiyi öldüren, başkan olma hevesinde bir siyasetçiyi oynuyordu. Hakkındaki cinsel taciz iddialarından sonra Spacey'nin canlandırdığı karakter altıncı sezonda öldürüldü.

İddialar nedeniyle House of Cards'daki karakterine son verilen Spacey'nin rol aldığı Billionaire Boys Club filmi de ABD'de Ağustos ayında vizyona girdiği ilk gece gişede büyük hüsran yaşadı ve yalnızca 126 dolar gelir sağlandı.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri House of Cards Kevin Spacey Sosyal Medya Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

KAAN:

ALLAH ŞEYTANIN SOYU OLMUŞ CEHENNEMLİK İFTİRACILARIN KUMPASCILARIN TUZAK KURANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN

7
0
yanıtYanıtla
korsla:

yahudilere para ver lan , yoksa bitirirler seni

3
0
yanıtYanıtla
insandilledir:

kim bilir neyi eleştirmiştir ayar vermek istemişler belliki şuda bir gerçek dilsiz insan seviyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title