Haberler

İran'ın füzeleri İsrail'e değil Irak'a düştü! Elektrik tellerine takılan dronun görüntüsü gündem oldu

Güncelleme:

İran'ın gece saatlerinde İsrail'e yönelik başlattığı "Gerçek Vaat" operasyonunda kullandığı füzelerden bazıları Irak'a düştü. Erbil'in Revandiz kasabasına bağlı Akoyan köyü yakınlarına düşen roketler bölgedeki vatandaşlar tarafından görüntülenirken, bir intihar dronunun elektrik tellerine takıldığı görüntü de dünya medyasında ses getirdi.

İran, Şam'daki konsolosluk saldırısına misilleme yaparak İsrail'e gece saatlerinde "Gerçek Vaat" operasyonu başlattı. Saldırıda 300'e yakın füze ve İHA kullanılırken, dünya basınına düşen bazı görüntüler kısa sürede gündem oldu.

İran'ın füzeleri İsrail'e değil Irak'a düştü! Elektrik tellerine takılan dronun görüntüsü gündem oldu

İSRAİL'E ATILAN FÜZELER IRAK'A DÜŞTÜ

İran'ın gece saatlerinde başlattığı saldırıda bazı füzeler İsrail yerine Irak'a düştü. Erbil'in Revandiz kasabasına düşen söz konusu füzelerin fotoğrafları da ortaya çıkarken bir intihar dronunun elektrik tellerine takıldığı görüntü dünya medyasında ses getirdi.

İran'ın füzeleri İsrail'e değil Irak'a düştü! Elektrik tellerine takılan dronun görüntüsü gündem oldu

İRANLI YETKİLİLER SALDIRIYI DEĞERLENDİRDİ

İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin bildiri yayınlayan Devrim Muhafızları Ordusu, İHA'lar ve balistik füzeler ile düzenlenen saldırıda İsrail'i ait birçok hedefin başarılı bir şekilde imha edildiğini duyurdu. Bildiride, "Siyonist İsrail rejimini cezalandırmak ve ülkenin haklarını güvence altına almak amacıyla, İşgalci İsrail'e ait önemli birçok askeri hedef ateşlenen füzeler ve insansız hava araçları ile başarılı bir şekilde hedef alınarak imha edildi" denildi.

"İSRAİL'İN SALDIRGANLIĞINDAN ABD YÖNETİMİ DOĞRUDAN SORUMLUDUR"

İsrail'in muhtemel İran saldırısına ilişkin ABD'nin uyarıldığı vurgulanan bildiride, Washington yönetiminin İran'ın çıkarlarına zarar verecek herhangi bir girişime katılması durumunda İran'ın bir kez daha sert karşılık vereceği ifade edildi. Bildiride, "İsrail'in saldırganlığından ve eylemlerinden ABD yönetimi doğrudan sorumludur. ABD yönetimi İsrail saldırganlığını engellemez ise bunun sonuçlarına Washington yönetimi de katlanmak zorunda" ifadeleri yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsrail Irak İran Dünya Haberler

500

Yorumlar (42)

Mikail şahin:

Cok gülünç ve korkaksın iran palyocoya döndün

539
40
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Bu operasyonun adı olsa olsa gerçek üçkağıt olur herhalde.

yanıt79
yanıt3
Doğuş:

İntihar dronu İntihar etmiş

459
20
yanıtYanıtla
Seko Seko:

İranın müslüman düşmanı oldugunun kanıtı dronları bile ırak a düşmüş neyse şu bir gerçek saldırı yapacagını 3 gün önceden söyleyen irandan samimiyet beklenmez

yanıt212
yanıt13
Turhan Gönen:

Telgrafın tellerine kamikaze dron konmuş :) Şaka bir yana İran kendisini çok gülünç duruma soktu. Yani hiçbir şey yapmasaydı inanın bundan daha onurlu olurdu.

355
19
yanıtYanıtla
Ömer Akcan:

Osur osur ipe diz.Ser güneşe kurusun.??

259
23
yanıtYanıtla
Alkurt:

Ömer, cok güldürdün beni:)))

yanıt67
yanıt9
Yunus Köse:

Cidden gülme kirizine girdim bu sözlerden güzel İran milli şarkısı olur

yanıt67
yanıt8
Nedim Dönmez:

İsarilin dostu müslüman düşmanı iran

228
14
yanıtYanıtla
Burak Karadağ:

Tiyatro iyiydi

225
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title