Haberler

Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" çıkışı terör örgütü YPG'yi panikletti! ABD ve Rusya'ya çağrıda bulundular

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardında verdiği Suriye'ye yönelik yeni harekat sinyali ve ardından yaptığı "Bir gece ansızın gelebiliriz" açıklaması terör örgütü PKK/YPG'de büyük korku yarattı. Örgütün tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud, korku ve endişenin neredeyse her cümlesine yansıdığı konuşmasında, "Günlük olarak SİHA'larla kadrolarımız hedef alınıyor" diyerek; ABD ve Rusya'dan Türkiye'yi durdurmasını istedi.

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud, Türkiye'nin Suriye'deki olası yeni operasyonu hakkında örgütün yayın organına konuştu.

ENDİŞENİN ARTTIĞI HER CÜMLESİNE YANSIDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın harekat sinyali sonrası, örgüt içindeki korku ve endişenin arttığı her cümlesine yansıyan Mahmud, ABD ve Rusya'dan yardım istedi.

Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' çıkışı terör örgütü YPG'yi panikletti! ABD ve Rusya'ya çağrıda bulundularYPG'nin tepe isimlerinden teröristbaşı Nuri Mahmud.

"HER GÜN TOP ATIŞLARI YAPILIYOR"

Uluslararası güçlerin olası harekata karşı çıkması gerektiğini belirten teröristbaşı, "Her gün Şehba, Tel Rıfat, Resulayn, Tel Temir, Şehba, Kamışlı, Kobani, Malikiye, Ayn İsa'ya yönelik zaten hava harekatları, obüs ve tank atışları yapılıyor" dedi.

ABD VE RUSYA'YA ÇAĞRI

Sözlerine "Günlük olarak SİHA'larla kadrolarımız hedef alınıyor. Şimdi daha geniş kapsamlı bir harekat planları var" şeklinde devam eden Nuri Mahmud; "Uluslararası güçler, ABD-Rusya garantörlüğünü yerine getirmelidir. Gerekirse Türkiye'ye 'dur' demelidir" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Suriye PKK YPG Haberler

500

Yorumlar (4)

Demir Acer :

girin ve vurun tepelerine bakin garontor ne yapabilecek

80
7
yanıtYanıtla
şekip yaşın:

33 askerini bombaladı sen ne yaptın

yanıt14
yanıt20
Dr.Kimbel:

Ben olsam önceden haber vermeden suriyeye girerim şimdi hepsi kaçtı

52
7
yanıtYanıtla
Kuman:

Oğuz'un Kılıcının parıltısı bile ürkütür işte böyle

13
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title