Haberler
BBC

Djokovic, koronavirüse yakalandığı turnuvayı düzenlediği için özür diledi

Güncelleme:

Dünyanın bir numaralı erkek tenisçisi olan Novak Djokovic, koronavirüse yakalanmasına neden olan turnuvayı düzenlediği için özür diledi.

Dünyanın bir numaralı erkek tenisçisi olan Novak Djokovic, koronavirüse yakalanmasına neden olan turnuvayı düzenlediği için özür diledi.

Djokovic'in düzenlediği ve kardeşinin de direktörü olduğu Adria Tour Turnuvası'nda daha önce de tenisçiler Grigor Dimitrov, Borna Coric ve Viktor Troicki'nin koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı.

Djokovic, kendisinin ve eşinin koronavirüse yakalandığını, ancak çocuklarının testinin negatif olduğunu açıkladığı Twitter iletisinde turnuvayı düzenledikleri için özür diledi.

Gerekli sağlık önlemlerini aldıklarını ve turnuvayı iyi niyetle düzenlediklerini belirten Sırp tenisçi, bu tarz bir organizasyonun düzenlenmesi için erken olduğunu anladığını belirtti.

Djokovic, erken davranmakla hata yaptıklarını ifade ederek insanlara zarar verdikleri için üzgün olduğunu söyledi; hastalığa yakalanan herkese geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Turnuvanın geri kalan maçları iptal edildi.

33 yaşındaki Djokovic, ilk turda Belgrad'da Serb Troicki ile karşılaşmıştı.

Turnuva Sırbistan ve Hırvatistan'da düzenlenmişti.

Hırvatistan'da koronavirüs önlemlerinin gevşetilmesiyle beraber tenisçiler sosyal mesafe kurallarına uygun davranmamış, sporcuların maçların sonunda birbirlerine sarıldıkları görülmüştü.

Hatta tenisçiler beraber basketbol maçı da yapmıştı.





Hırvatistan Başbakanı karantinaya girmeyi reddetti

Diğer yandan Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, Djokovic ile Adria Tour Turnuvası'nda görüşmesine rağmen karantinaya girmeyeceğini söyledi.

Plenkovic, Djokovic ile yakın temasta bulunmadığını belirtti. Ancak Plenkovic'in tenisçinin omuzuna dokunduğunu gösteren fotoğraflara medyada yer verilmişti.

Muhalefet liderlerinin, Başbakan'ın karantinaya girmesi gerektiğine dair sözlerini Plenkovic, 5 Temmuz'da yapılacak parlamento seçimleri öncesinde kampanyasını durdurma çabası olarak niteledi.

Başbakan Plenkovic, Twitter'da tenis turnuvasından görüntüler paylaşmıştı.

BBC

Grigor Dimitrov Hırvatistan Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title