Haberler

Danimarka Başbakanı Frederiksen'in paylaştığı fotoğraf ülkeyi ikiye böldü: Şaka mı yapıyorsun?

Güncelleme:

Danimarka'da, Başbakan Mette Frederiksen'in evinden yaptığı paylaşım ülkeyi ikiye böldü. Frederiksen'in tavuklarla birlikte soğanları da aynı tahtada kestiğine dikkat çeken sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı "Şaka mı yapıyorsun?", "Sebzelerle çiğ tavuğu aynı kesme tahtasında kesemezsin, ciddi misin?" sözleriyle tepki gösterirken, bir kısmı da bunun önemsiz bir detay olduğuna değindi. Başbakan tepkiler sonrası açıklama yapmak durumunda kaldı.

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in Pazar günü ailesine yemek yaparken evinde çekip yayınladığı Instagram paylaşımı olay yarattı. 2019 yılından beri başbakan olarak görev yapan ve daha önce de farklı bakanlıkları yöneten 46 yaşındaki Frederiksen'in ailesine yemek hazırlarken çekilen fotoğrafında bir detaya takılan takipçileri adeta Başbakan'ı yerden yere vurdu.

"AYNI KESME TAHTASINI KULLANAMAZSIN"

Sosyal medya kullanıcıları Frederiksen'in çiğ tavuk keserken ayrı bir kesme tahtası kullanmamasına çok sert tepki gösterdi. Fotoğrafta Frederiksen'in soğanlarla birlikte çiğ tavuğu da aynı tahtada kestiğine dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Şaka mı yapıyorsun?", "Sebzelerle çiğ tavuğu aynı kesme tahtasında kesemezsin, ciddi misin?" yorumunu yaparken Frederiksen de bunlara yanıt vermek zorunda kaldı.

Danimarka Başbakanı Frederiksen'in paylaştığı fotoğraf ülkeyi ikiye böldü: Şaka mı yapıyorsun?

TEPKİLER YÜKSELİNCE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

"Pazar günü ve ailem için yemek" ifadesini yazdığı mesajına çok sayıda yorum gelince Frederiksen çok net bir mesaj verdi. Instagram'ın "hikayeler" bölümü üzerinden bir paylaşım yapan Frederiksen, yemek yapma sürecini anlattı.

"KESME TAHTASI İŞLEMLERDEN SONRA YIKANDI"

Frederiksen, "Elbette tencerede soğan ve tavuk yeterince ısıtılmalıdır. Bu arada, hem kesme tahtası hem de bıçak işlemlerden sonra yıkandı" diye yazdı. Frederiksen bu mesajının sonuna ise göz kırpan bir emoji ekledi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Mette Frederiksen Sosyal Medya Danimarka Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Doğrucu:

Sarayda 400 aşçı ile yaşasaydı böyle dertleri olmazdı, çok acıyorum şu başka ülkelerin yöneticilerine.

475
77
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Nufusları 400 kişi zaten seversin bu ülkeleri :)

yanıt9
yanıt22
ayten sağdıç:

umut soy adının hakkını veriyorsun yağcı seni :D

yanıt23
yanıt4
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Allah başka dert vermesin!

483
1
yanıtYanıtla
Mia:

Eleştirecek başka bir şey bulamamışlar bizden üç beş siyasetçi gönderelim siyasetçi görsünler

yanıt212
yanıt2
birgörüş:

Doğrusu: Danimarka kralını da getir. Kralları var halen

yanıt13
yanıt16
Spectrum:

Adamların Başkanlarını eleştirdikleri konuya bak. Kesme tahtası :)

439
9
yanıtYanıtla
Y Sarı:

44 senedir Danimarka’ da yaşıyorum. Rahmetli babamdan Allah razı olsun, bizleri Danimarka’ya zamanında götürmüş. Her konuda bütün insanlar eşittir.

358
56
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

ne mutlu sana kendini kurtardın

yanıt128
yanıt26
emre gamsiz:

refaha bak dertleri bile dert değil o derece :)

233
7
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title