Haberler

Çocuğunu almak için okula iç çamaşırıyla giden fenomen diğer velilerin tepkisini çekti

Güncelleme:

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve model Olivia, çocuğunun okuluna sütyen ve transparan tulumla gitti. Vücudunu gururla sergilemekten çekinmeyen biri olarak bilinen kadın okula gitme anını videoya çekti. Olivia bu hareketiyle diğer velilerin tepkisini çekti

Olivia, "iş üniforması" olarak adlandırdığı kıyafeti çocuğunu okula almaya giderken giydi. Ancak bu oldukça cesur bir tercih çünkü Olivia, yetişkinlere yönelik bir abonelik sitesinde çalışıyor. Kıyafeti, hayranları için çekimler yaptığı iç çamaşırlarıyla benzerlik gösteriyor.

VELİLERİN HOŞUNA GİTMEDİ

Bu durum daha önce ahlaki değerlere önem veren bazı ebeveynler arasında tepkilere neden oldu. Olivia, özellikle parlak pembe bir sütyen ve uyumlu dantel tulum ile yetişkin filmde oynayacak gibi kostüm giymesi destekten çok tepki çekti.

Çocuğunu almak için okula iç çamaşırıyla giden fenomen diğer velilerin tepkisini çekti

HAYRANLARI DESTEK ÇIKTI

Genç kadın o anları sosyal medya hesabından da paylaştı. Araba kullandığı esnada çektiği videoya "Bir keresinde işten hemen okula gelirken" diye not düştü. Olivia'nın paylaşımına bazı hayranları heyecanla yorumlar yaparak katıldı, biri "Vay canına, ne kadar güzelsin" dedi.

Çocuğunu almak için okula iç çamaşırıyla giden fenomen diğer velilerin tepkisini çekti

"UTANÇ VERİCİ"

Ancak bazıları, bu kadar açık bir kıyafetin halka açık bir yerde giyilmesini uygun bulmadı. Bir izleyici, "Çocuklarınız bunu görse, ne utanç verici bir durum!" dedi. Bir başkası ise "Bu hiç mütevazı değil" şeklinde ifade etti.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Sosyal Medya Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (6)

Hakan Arslanoglu:

Türkiye de böyle Veli olsun bekar öğretmenler her gün veli toplantısı yaparlar.

81
99
yanıtYanıtla
corci:

böyle veli oldu da biz mi çocuğu okula göndermedik.

69
74
yanıtYanıtla
David Termad:

ee bunlar çağdaş değil mi. sıkıntı yok bence

41
90
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

BÖYLE ahlaksızlara gereken ceza verilse bir daha yapabilirlermi bak sen..akılları hep pislik şeylerde utanmazlar ..çoluk çocuğa kötü örnek oluyolar artık her köşeden çıkıyo böyle edepsizler..

102
16
yanıtYanıtla
EjdeR karahanli:

böyle insanlar çocuk sahibi olmamali çocugun piskoloji bitiktir şuan

41
11
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Çocuğun Allah yardımcısı olsun.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title