Haberler

Çektirdikleri fotoğraftaki detayın peşine düşen kadınlar dehşete kapıldı! Bölgeyi apar topar terk ettiler

Güncelleme:

İskoçya'daki ücra bir arazide bir arkadaşlarının yaklaşan düğününü kutlayan kadınlar, göl kenarında birkaç saniye arayla bir dizi fotoğraf çektikten sonra dehşete kapıldı. Fotoğrafların birinde arkada beliren küçük çocuğu fark eden kadınlar, bölgeyi apar topar terk etti. Çoğun yıllar önce gölde boğulup öldüğü ileri sürüldü.

İskoçya'nın Argyll bölgesine bekarlığa veda partisi için giden bir grup arkadaş eğlenceli anlarını ölümsüzleştirmek için göl kenarına gittiler. Art arda poz veren kadınlar, daha sonra fotoğraflara baktıklarında tüyler ürperten bir detay fark ettiler. Fotoğrafta ölen bir çocuğun belirdiği öne sürüldü.

DETAY TÜYLER ÜRPERTTİ

11 kişilik kadın arkadaş grubu fotoğraf için kesilmiş kütüklerin önüne geçti. Kadınların bazılarının maskeli, kolları havada poz verdiği görüntülerden birinde, bir tahta kütüğün arkasına çömelmiş küçük bir çocuk göze çarptı. Fotoğraftaki çocuğun kim olduğunu araştıran kadınlar, uyur gezer bir çocuğun gölde boğulduğu hikayesini öğrendikten sonra bölgeden kaçtı.

Çektirdikleri fotoğraftaki detayın peşine düşen kadınlar dehşete kapıldı! Bölgeyi apar topar terk ettiler

GÖLDE BOĞULAN ÇOCUĞUN OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Bölgenin lanetli olduğu hikayesi dilden dile dolaşırken olaya benzer konuyu film yapan The Blue Boy senaristi Paul Murton şunları söyledi: "Otel işletmecisi ile bunun hakkında konuşuyordum ve Blue Boy'dan bahsetti. 'Bu, dedi, ailesiyle otelde tatilde olan ve gece uyurgezerlik yapan küçük bir çocuktu. Dışarı çıkmış, göle düşmüş ve boğulmuş. Cesedini bulduklarında o soğuktan ten rengi maviye dönmüştü. Otel personeli, çatal-bıçak ve tabak gibi şeylerin genellikle görünürde bir sebep olmaksızın yerinde olmadığını fark etmişti - belki bundan daha uğursuz olanı, bazen üst katlarda koridorda ıslak ayak izleri bulmalarıydı."

Çektirdikleri fotoğraftaki detayın peşine düşen kadınlar dehşete kapıldı! Bölgeyi apar topar terk ettiler

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Dizi Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

Queen Vector:

Sezercik'e Benzemiyor mu?

131
1
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Yakışıklı çocukmuş, hafiften Sezerciğe de benziyor... :))

102
2
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. : )) AYNEN.

yanıt4
yanıt2
Blackened:

Apla payam vay beni de götüyün dicek sanki ;))

27
1
yanıtYanıtla
Emre Tuna:

Haber videosunda arka planda çalan müzik "Battlefield 1942" oyun müziği.

19
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title