Haberler

Atış poligonunda intihar girişimi! Kurtarma operasyonu saniye saniye kaydedildi

Güncelleme:

Tayland'da bir adam atış poligonunda intihar girişiminde bulundu. İntihar girişimini fark eden poligon görevlisi sayesinde, son saniyede büyük bir facianın önüne geçildi. Covid-19 döneminden itibaren maddi sıkıntılar yaşayan adam, intihar etmeye geldiği poligona oğluyla birlikte geldi.

Tayland'da 65 yaşındaki bir adam girdiği bunalım nedeniyle atış poligonunda intihar girişiminde bulundu. Poligon görevlisinin intihar girişimini fark etmesi ve son saniyede adamın üzerine atlaması ile büyük bir facianın önüne geçildi.

OĞLUYLA VEDALAŞMIŞ

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, oğluyla beraber motosikletle atış poligonuna gelen 65 yaşındaki adamın, vedalaşma sırasında oğluna sıkı sıkı sarıldığı görüldü. Daha sonra kiraladığı silah ile poligonda atış yapan adamın şüpheli davranışlarını poligon görevlisi tarafından fark ediliyor.

Atış poligonunda intihar girişimi!

GÖREVLİNİN DİKKATİ FACİAYI ÖNLEDİ

Atış yapan adamın birkaç adım arkasında kendisini takip eden poligon görevlisi, adamın silahı başına dayamaya çalıştığı anda olaya müdahale ediyor. Poligon görevlisi ve adamın, boğuştukları sırada tabanca ile yere düşerken alandaki diğer kişilerin büyük bir korkuyla olay yerinden kaçarken, diğer bir poligon görevlisi ise camdan geçerek arkadaşına yardım ediyor ve intihar girişiminde bulunan adam kontrol altına alınıyor.

Atış poligonunda intihar girişimi!

OĞLU, BABASININ İNTİHAR ETTİĞİNİ BİLİYORMUŞ

Olay sonrası intihara kalkışan 65 yaşındaki adam boğuşma nedeniyle yaralandı. Adamın oğluna ulaşan polis ekipleri, adamın Covid-19 döneminden bu yana maddi sıkıntılar yaşadığını ve oğlunun intihar girişiminden haberdar olduğunu öğrendi. Olayın kahramanı olan iki poligon görevlileri ise yaptıkları açıklamada, adamın geldiği andan itibaren şüpheli davrandığı, poligona tek başına geldiği, ellerinin titrediği ve sadece 4 mermi aldığını belirterek, kendisinden henüz atış alanına geçmeden şüphelendiklerini ve bu yüzden izlemeye aldıklarını belirtti.

Atış poligonunda intihar girişimi!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayland Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Bakmadan Geçme

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı? KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ayın kaçında, hangi tarihte? RTÜK kaç üyeden oluşur? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kaç üyedir, nasıl seçilir?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500

Yorumlar (1)

Nazlı Muhip:

Turkiyeye gelsinler biz uçuyoruz

20
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title