Haberler

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, araçlarıyla suya gömülen en az 7 kişi aranıyor

Güncelleme:

ABD'nin Maryland eyaletinde, Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü, Singapur bayraklı konteyner gemisi Dali'nin çarpması sonucu çöktü. Sosyal medyada paylaşılan videoda köprünün bir anda yerle bir olduğu ve araçların suya gömüldüğü görülüyor. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

ABD'nin Maryland eyaletinde, Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü'nün büyük bölümleri, Singapur bayraklı konteyner gemisi Dali'nin çarpmasının ardından suya gömüldü. Çarpmanın ardından gemide yangın çıktı.Maryland Ulaşım Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Francis Scott Key Köprüsü'ne çıkan tüm yolların çift taraflı olarak trafiğe kapalı olduğu bildirildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

"KÖPRÜNÜN BİR KISMI ÇÖKTÜ"

Yangın Botu operatörü Andrew Doyle yaşanan olayı "Bir konteyner gemisi Baltimore'daki Key Köprüsüne çarptı. Köprünün bir kısmı çöktü. Birden fazla itfaiye ve polis botu yola çıktı" ifadeleriyle anlattı. Çarpmanın ardından ise gemide yangın çıktı.

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, onlarca araç suya gömüldü

GÖRÜNTÜ SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Sosyal medyada paylaşılan videoda, geminin çarpmasıyla köprünün saniyeler içinde yerle bir olduğu ve araçların suya gömüldüğü anlar yer aldı.

EN AZ 7 KİŞİYİ KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Maryland Ulaşım Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Francis Scott Key Köprüsü'ne çıkan tüm yolların çift taraflı olarak trafiğe kapalı olduğu bildirildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 7 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

ABD'de büyük felaket! Dev gemi köprüye çarptı, onlarca araç suya gömüldü

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Baltimore Maryland Singapur Ulaşım 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (57)

BAŞKOMSER ZEKİ:

Eeeeee.... "ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE" Yada ; "ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINA BIRAKMAZ"

406
1327
yanıtYanıtla
Merve:

Ya bu nasıl bi düşünce yapısı kötü olan devletler insanlar değil. Maraş depreminde binlerce canımız yitti başkalarıda bize aynı sizin gibi yorum yapsa hoş olur mu lütfen şu kafadan vazgeçin

yanıt378
yanıt46
suskun çocuk null:

aynen

yanıt13
yanıt3
Edin Culmus:

Başkomser gibi yorumculara yer vermeyin lütfen. İnsanlık dışı yorumlarla ortalığı zehirliyorlar.

yanıt5
yanıt4
Hek Tor:

Dış güçler olabilir amerikanya açısından... Örneğin, arka planda cehape olabilir belki. Herşey onlardan biliniyor ya, sadece amerikanya'yı esirgeyeceğiz onların şerrinden(!).

yanıt2
yanıt7
Zafer ÖZEVLİ:

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. darısı diğer zalimlerin başına.

211
411
yanıtYanıtla
Selman Ataş:

ölenler zalimiydi sen nerden bu kanaata vardın boş boş konuşuyorsun

yanıt74
yanıt20
Muhammet Akbulut:

FİLİSTİNLİLİ BEBEKLERİN AHI TUTMAYA BAŞLADI...EYYYY ABD

145
262
yanıtYanıtla
Demir Acer:

yikilsin yenisini yaparlar suya dusenlerede kader diyelim

70
233
yanıtYanıtla
Selim Keskin:

etme bulma dünyası, ışıdı kullanıp masumları öldürürsen olacağı bu. olan yine masumlara.

8
208
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title