Haberler

Alman basını Türk SİHA'larını dilinden düşürmüyor: Kaçmak için 7 saniyeniz var

Güncelleme:

Dağlık Karabağ'da da başarısını kanıtlayan Türk SİHA'larını dünya basını dilinden düşürmüyor. Alman basınında övgüyle bahsedilen SİHA'lara ilişkin, "Dronelar iş başında. Savaş esnasında kaçmak için 7 saniyeniz var" başlığı atıldı. ABD basını ise Baykar Savunma'nın bu kez insansız hava muharebe aracının kavramsal tasarım aşamasına başladığını yazdı.

Tüm dünyanın Suriye, Libya, Irak ve Dağlık Karabağ'da hayranlıkla izlediği Türk SİHA'ları adından söz ettirmeye devam ediyor. Almanya'da yayın yapan Tagesschau isimli haber sitesi, Türk SİHA'larından övgüyle bahsetti. SİHA'ların etkisi anlatılan haberde Türk SİHA'ları için dikkat çekici ifadelere yer verildi.

Sabah'ın Alman Tagesschau'den aktardığı habere göre, "Drone'lar iş başında. Savaş esnasında kaçmak için 7 saniyeniz var" başlığı atıldı. Türkiye'nin insansız hava araçlarını diğer askeri teçhizatlarla çok koordine bir şekilde kullandığı vurgulandı. Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilimde, Türkiye'nin verdiği SİHA'ların Azerbaycan'ın zaferine büyük bir katkı sağladığı aktarıldı.

"İLK İNSANSIZ SAVAŞ UÇAĞI YAPILACAK"

ABD merkezli Defense News internet sitesi, Baykar Savunma'nın bu kez insansız hava muharebe aracının kavramsal tasarım aşamasına başladığını yazdı. Şirketin, Türkiye'ye ilk insansız hava muharebe aracını kazandırmayı hedeflediğine dikkat çekildi.

"RUSLAR 1 SAAT BİLE DURDURAMADI"

Yerli SİHA'lar ve İHA'lar hakkında BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar, "Rus elektronik harp sistemleri, TB-2'leri 1 saat bile durduramadılar" ifadelerini kullanmıştı.

Dünya basını Türk SİHA'larını dilinden düşürmüyor: Kaçmak için 7 saniyeniz var

Dünya basını Türk SİHA'larını dilinden düşürmüyor: Kaçmak için 7 saniyeniz var

Dünya basını Türk SİHA'larını dilinden düşürmüyor: Kaçmak için 7 saniyeniz var

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (61)

Hasan:

Cidden buna inanan varmı

18
56
yanıtYanıtla
mehmet:

var elhamdülillah , gözümüz görüyor kulağımız duyuyor. 3 maymun değiliz

yanıt29
yanıt7
TARİH SEVER MİSİNİZ:

Buradaki tartışmalar 1956 da futbolda Macarları 3-1 yenmemize benziyor, otuz sene konuşulmuştu.

10
33
yanıtYanıtla
Palulu:

Evet tüm Ermenistan ordusunu yerle bir etti bu konuşmalar daha iyisini yapmamıza teşviktir pkk can çekişiyor hdp eriyor

yanıt14
yanıt0
rcbx:

Arkadaş bu nasıl benzetme ! Macar galibiyetini 30 sene biz konuştuk, sihaları dünya konuşuyor. . . En gelişmiş silah sistemleri bu makineler karşısında çaresiz ! Ülke olarak gurur duymamız gerekirken bu ne hazımsızlık !

yanıt12
yanıt0
KURTBEY:

NAPCAN BUNCA YILLIK CUMHURİYET TARİHİMİZDE İLK. KAÇ YIL ARKADAN GELİP DÜNYA STANDARTLARININ ÜSTÜNE ÇIKMIŞLAR. HAKLI KONUŞMA. GOCUNUYOSAN GİT BAŞKA HABER OKU

yanıt2
yanıt0
abura:

Siha miha boş bu adam hava cıva boş insan dandik kanada yapımı çalıntı motor siha ihaa pakistanlılar siha''ya 5 basar

5
29
yanıtYanıtla
isodk-cehalet:

1- hava civa boş insan dediğin kişiler övdüğünüz avrupalı ve onlar iha ve siha başarısından dolayı türkiyeyi övüyorlar , 2- çalıntı olsa dahi adamlar ülkeye faydalı birşey çalmışlar kimileri gibi ihrac edecez diye iç piyasaya sürmemişler ayrıca onu çalmak için bile kafa lazım 3- pakistan da ihaları bizden alıyorlar

yanıt3
yanıt6
Ali:

Sihalarla övüneceğinize emeklilerin haline bakın. Memur emeklisi cumhuriyet döneminde en zor günlerini geçiriyor. Birazda etrafınıza bakın.

9
24
yanıtYanıtla
Mustafa Berdan:

Övgülere methiyelere karnımız tok..biz o övgülerin"Bakın biz bu Türkleri şimdi durduramazsak ileride askeri anlamda durduramayacağımız askeri süper güç olacak"mesajlarının haçlı avrupaya verildiğini çok iyi biliyoruz. Allah Vatan için Bayrak için ecdat için çalışan herkesten Razı OLSUN...

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title