Haberler

Diyarbakır'a İkinci Hotpoint Konsept Mağaza

Güncelleme:

Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Türkiye'deki yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Orta vadede bayi sayısını iki katına çıkartmayı hedefleyen Indesit Company'nin, Diyarbakır'daki ikinci "Hotpoint" konsept mağazası 17 Kasım'da açıldı. Diyarbakır'ın ikinci "Hotpoint" konsept mağazası olma özelliğini taşıyan "DENSAN" isimli mağazada sadece Hotpoint marka solo ve ankastre ürünlerin satışı gerçekleştiriliyor. Açılışa Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Indesit Company Güney ve Doğu Anadolu Bölge Satış Müdürü Mehmet Ergin ve Hotpoint konsept mağazasının sahibi Mehdin Deniz de katıldı.

Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı açılışta yaptığı konuşmada "Şehrimiz ve ilçemiz için yapılan her yatırımı, her açılışı bizzat destekliyoruz. Açılan bu güzel mağaza, şık dizaynıyla ilçemizin daha da modern bir görünüme kavuşmasınakatkıda bulunuyor. Başta Indesit Company olmak üzere, katkısı geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ederiz" dedi.

Indesit Company Güney ve Doğu Anadolu Bölge Satış Müdürü Mehmet Ergin ise; "Indesit Company olarak satışlarımızın yüzde 90'ını karşılayan geleneksel kanallarımız olan bayiler bizim için altın değerinde. Bunun için de orta vadede sahip olduğumuz bayi sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Diyarbakır'ın, sahip olduğu satış fırsatları ve dinamik nüfus yapısı dolayısıyla çok yüksek bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. "ERPA" adındaki ilk Hotpoint konsept mağazamız geçtiğimiz temmuz ayında merkezde açılmıştı. Şimdi ise ikinci mağazamızı açarak bölgedeki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Açtığımız mağazalarla sunduğumuz satış fırsatlarının yanı sıra, 1 milyon 500 bin civarında nüfusa sahip Diyarbakır'ın istihdamına da katkıda bulunuyoruz. Diyarbakır'daki ikinci Hotpoint Konsept mağazası, herkese hayırlı olsun."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ergin Diyarbakır Türkiye Kulp Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title