Haberler

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Antalya'da eski pehlivan Osman Aksöl, ağzında tek diş olmamasına rağmen 44 dakikada 301 şiş yiyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Antalya'da eski pehlivan Osman Aksöl (44), et restoranınca düzenlenen yarışmada, ağzında tek diş olmamasına rağmen 44 dakikada 301 şiş yedi. Dişleri olmadığı için 301 çöp şiş yiyebileceğine ihtimal vermeyen restoran sahibini yanıltan Aksöl, 5 bin 500 TL'lik cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı elde etti.

RESTORAN SAHİBİ İŞLETMEYE İLGİYİ ARTIRMAK İÇİN YARIŞMA DÜZENLEDİ

Antalya'da et restoranı sahibi İlyas Demir (28), işletmeye ilgiyi artırmak için kısa süre önce yarışma düzenlemeye karar verdi. 45 dakikada 200 çöp şiş yiyebilen kadın müşterisine 5 bin 500 TL değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı vereceğini duyuran Demir, beklediğinden fazla ilgiyle karşılaştı.

40 KİLO OLAN ÜNİVERSİTELİ KIZ 23 DAKİKADA 255 ÇÖP ŞİŞ YEMİŞTİ

Geçen günlerde restorana gelen üniversite öğrencisi Ceren Yılmaz (21), 40 kilo olmasına rağmen 23 dakikada 255 çöp şiş, 1 tabak salata ve 1 lavaş yiyip, 3 bardak ayran ve 2 bardak su içmişti. Yarışma sonrası 40 kilodan 47 kiloya ulaşan Yılmaz, 5 bin 500 TL'lik cep telefonu, çeyrek altın ve 5 ay boyunca restoranda ücretsiz yemek yeme hakkı kazanmıştı.

DİŞİ OLMAYAN ESKİ PEHLİVAN YARIŞMAYA KATILDI

Ceren Demir'in ardından erkek müşterilerinden gelen talep üzerine İlyas Demir, aynı hediyeleri bu kez 301 çöp şiş yiyen erkek müşterisi için vereceğini duyurdu. Antalya'da oturan, eski pehlivan Osman Aksöl, 301 çöp şiş yemek için restorana geldi. Kendisine güvendiğini belirten Aksöl'ün ağzında tek diş dahi olmadığını gören restoran sahibi Demir, 301 çöp şişi yiyebileceğine ihtimal vermedi.

CEP TELEFONU, ÇEYREK ALTIN VE 4 AY ÜCRETSİZ YEMEK KAZANDI

Çöp şişleri avuç avuç eline alan Aksöl, 44 dakikada 301 şişi yedi. Aksöl, 5 bin 500 TL değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı elde etti.

"DİŞLERİM OLSA TAMAMINI DA YERİM"

Kendisini denemek ve telefonu almak için geldiğini dile getiren Osman Aksöl, 20'li yaşlarında uzun yıllar yağlı güreş yaptığını söyledi. Yemeklerle arasının iyi olduğunu belirten Aksöl, "Yememde, içmemde sıkıntı olmaz. Rekor denerken sadece 1 soda içtim, o beni biraz zorladı. Etler de güzeldi. Gençken de böyle yerdim. Eskiden bir oturuşta yarım kuzu yerdim. Dişlerim olsa tamamını da yerim" dedi.

"REKORUMU KIRAN OLURSA YENİDEN GELECEĞİM"

Ceren Yılmaz da Osman Aksöl'ü elini sıkarak, tebrik etti. Kadınlarda rekorun kırılacağından endişe duyduğunu belirten Yılmaz, "Birisi rekorumu alırsa yeniden rekor kırmak için geleceğim. İlerleyen günlerde araba için yarışacağım. Osman ağabeyimizin dişi olmamasına rağmen yemiş hepsini" diye konuştu.

"DİŞLERİ OLMAMASINA RAĞMEN YEDİ, HELAL OLSUN"

Osman Aksöl'ün dişsiz olmasına rağmen o kadar eti nasıl yediğini anlamadığını aktaran İlyas Demir ise Ceren Yılmaz'da kiloya, Osman Aksöl'de ise dişlere bakarak, yanıldığını söyledi. Osman Aksöl'ün bir ara zorlandığını dile getiren İlyas Demir, "Araba yarışına bekliyorum iki rekortmenimi. Dişleri olmamasına rağmen yedi, helal olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu İlyas Demir Antalya Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (62)

ümit:

Böyle yapacağına ihtiyaç sahiplerine yedir, show a gerek yok.

18
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Resimde 3 5 et var her siste Ben olsam 100 tane yerim her sis 50 gr benziyor 150 yada 180 gram olacak nah yer ozaman

15
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Doğru söyluyon gibi 3 5 et var sislerde neden öyle anlamadim resimde görulen et 50 taspatlasa 60 gram her siste bu rekor sayilmaz bana göre birde 150 180 gram arasi denesin bana göre 150 gram 31 sis yesin dört kilo 640 gram et yapar ozaman inanirim pehlivan osman abimize Ama cok tehlikeli olur yaparsa cunku cignemedigi icin bogaza kacma durumu olur 5 kg et her kisi yiyemez

yanıt11
yanıt0
hfu:

tam vekil olacak adam

16
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

karnı doyduktan sonra yemeye devam etmek haramdır.karnı doymuyorsa kesinlikle besmele çekmemiştir.ahirette yediklerimizden ve içtiklerimizden sorguya çekileceğiz.bunu aslaa unutmamalıyız.

8
5
yanıtYanıtla
Finduk sincabi:

Birde O SISLERI CIKARMASI VAR OZAMAN GORECEGIZ O PEHLIVANI NEKADAR IKINIYOR CUMLE ALEM DUYAR ZURNANIN SESINI

9
4
yanıtYanıtla
Ali:

44 dakikada cok fazla sure Be sislerde et az gibi 44 dakikada Ben 2 tur kosu yapar yine acikir ustune 31 sis daha yerim u

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok yemek israftır her türlü hastalık fazla yemekten gelir siz siz olun tıka basa yemek yemeyin ondan sonrada yok diyetisyen yok mideyi küçülteyim diye doktor doktor gezersiniz

7
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

AMELSİZ

5
2
yanıtYanıtla
Eko:

Adam piton yılanı gibi önce yiyip sonra gün içersinde sindiriyor sanırım.(((-_-)))

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title