Haberler

Dişi Ronaldinho Taraftarı Büyüledi

Dha SPOR-Dişi Ronaldinho taraftarı büyülediKadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'un 'Dişi Ronaildinho' olarak tanınan yeni transferi Kolombiyalı futbolcu Lady Adrade, taraftarla buluştu.

Dha SPOR-Dişi Ronaldinho taraftarı büyüledi

Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'un 'Dişi Ronaildinho' olarak tanınan yeni transferi Kolombiyalı futbolcu Lady Adrade, taraftarla buluştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, transfer ettiği 3 futbolcusunu tanıttı. Döşemealtı Belediyespor'a ait tesislerde düzenlenen etkinlikte Kolombiya milli takımının golcüsü Lady Andrade ile defans oyuncusu Carolina Arias ve Azerbaycan milli takımının oyun kurucusu Aysun Aliyeva taraftarın karşısına çıktı. Taraftarın tezahüratlarla destek verdiği yeni transferlerin şovu yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte ABD Ligi takımlarından Western New York Flash takımından transfer edilen ve sürati, şık çalımları oyun stili ile Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya benzetilen Lady Andrade, taraftardan büyük alkış aldı. 'Dişi Ronaldinho' olarak tanınan Lady Andrade, etkinlikte topla yaptığı gösteriyle de taraftarı büyüledi.

Andrade, yeni takımının kendisi için farklı bir tecrübe olacağını ve atacağı gollerle Türkiye'de futbolseverlerin beğenisini kazanmak istediğini belirtti. Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya oyun stili ile benzetilmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Lady Andrade, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor formasıyla şampiyonluk kupasını kazanmak istediğini söyledi.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk de kadın futbolunda dünyanın tanıdığı Lady ve Aysun ile Caroline transferiyle takımı daha da güçlendirdiklerini anlattı. Türk, Ligde hedefimiz her zaman zirvede olmak. Amacımız Antalya ve Döşemealtı markasını Türkiye'de ve dünyada en iyi yere taşımak dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise ilçe olarak kadın futbolunda ön plana çıkmak istediklerini vurguladı. Yeni transferlerle takımın güçlendiğini anlatan Genç ise ilçede şampiyonluk iddiasıyla ligde yer alan bir takım oluşturduklarını anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Döşemealtı Belediyespor Ronaldinho Antalya Dha Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title