Haberler

Dilara Türüt, "Burası kurtlar sofrası" diyerek MasterChef Türkiye'den çekildi

Güncelleme:

Zorlu elemeleri geçerek MasterChef Türkiye'nin final turuna kalan Dilara Türüt, yarışmadan çekilme kararı aldı. "Burası kurtlar sofrası, ben meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha fazla düşürmeye gerek yok" diyen Türüt, gözyaşları içinde veda etti.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 24. bölümüyle ekrana geldi. Eleme turlarının devam ettiği yarışmada herkesi şaşkına çeviren bir an yaşandı. Yarışmaya Rize'den katılan Dilara, gözyaşları içinde yarışmadan çekilmek istediğini söyledi.

"KURTLAR SOFRASI BURASI"

Hafta başından bu yana verilen yemekleri istediği gibi yapamayan Dilara Türüt, dün akşam yayınlanan bölümde de ikinci tura kalamayınca radikal bir karar aldı. MasterChef'te bir ilk yaşandı ve Dilara yarışmadan çekilmek istediğini belirtti. Mutfak bilgisinin yarışmaya yetmediğini ve yeniden hazırlanıp gelmek istediğini belirten Dilara "Şefim ben daha fazla devam etmek istemiyorum. Ben bu meslekte ilerlemek istiyorum ama kendi adımı daha da fazla düşürmeden, sizin de izniniz olursa devam etmek istemiyorum. Kurtlar sofrası burası. Hem mutfak bilgim, hem de duygusal olarak kendimi geliştirip öyle gelmek gerekiyormuş. Kendimi daha iyi geliştirip, daha sonra tekrar karşınıza çıkacağım" dedi.

Dilara Türüt, 'Burası kurtlar sofrası' diyerek MasterChef Türkiye'den çekildi

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Dilara'nın ayrılmak istemesinin üzerine stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Dilara konuşma esnasında gözyaşlarına hakim olamayınca yarışmacılar da zor anlar yaşadı. Final turuna kalan Kayhan ise arkadaşının ardından dakikalarca gözyaşı döktü.

Dilara Türüt, 'Burası kurtlar sofrası' diyerek MasterChef Türkiye'den çekildi

Şef Mehmet Yalçınkaya ise, "Normalde biz kesinlikle buna müsaade etmeyiz, bizim kurallarımız var. Ama eleme turlarında olduğumuz için senin tercihin. Önünde uzun bir yol var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Haberler

500

Yorumlar (50)

mine:

bukadar insanı aşalıyan bir yarışma olamaz

21
6
yanıtYanıtla
arkadaş:

bir insan hazırladığı haberin videosunu dikkatle bir izlemez mi? ne diyor diye bi kulak vermez mi?

yanıt3
yanıt0
AYŞE:

YANİ DEMEK İSTEMİŞ Kİ BURDAKİ ZORBALITAN SAHTELİKTEN SHOWDAN RAHATSIZ OLDUM

20
3
yanıtYanıtla
ZEKİ KAHYA:

Aslında kız demek istiyor ki , siz zaten yarışmacıları kafanızda belirlemişsiniz reyting yapacakları alacaksınız ben burada boşuna kendimi yoruyorum , ve sizin egonuzu tatmin etmeyeceğim . . . bu sirkte sizi yalnız bırakıyor ve gidiyorum hadi size güle güle demek istedi. . .

22
1
yanıtYanıtla
vicdan:

yarışmadan asıl ayrılması gereken biri varsa oda dört gündür yemekleri yetiştiremeyip tezgağı uğursuz bularak ağlayan mıymıntı kızın gitmesi gerekir. böyle bir yarışmada hızlı ve pratik olacaksın ki yemeği sunabilesin.

19
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Bası kapalı diye mi size mıymıntı geldi. O da dikkat ederseniz yapamıyorum dedi ama sonuna kadar mücadele edicem dedi Kacmadi. Korkmadi. Yarismaya katılırken 19 yasında oldugunu unutmus mu türüt hanım. Secilmeyince. Pohpohlanmayınca hemen sıvıs. Ohh ne ala. Keske bastan cekilseydi. Baska birisinin hakkını yemis oldu. Eledigi arkadaslarina saygısızlık oldu Mehmet sefin surati neden bozuldu. Kızın gitmesine degil. Bir sürü insan orda olmak istiyor. Bu kız şak diye ayrılmak istiyorum dedi. Sef ler böyle bir kisiyi secmis oldular. Ona bozuldular baska birini secebilirlerdi bastan !!

yanıt3
yanıt6
MESUT:

Algı yaratıcılar iş başında. . hazımsız

yanıt1
yanıt0
Dayı:

Bu karakteri de göstermesi ayrı bir meziyet helal olsun Türüt

20
1
yanıtYanıtla
ADAM:

Bu na saçmalık ne artizztlik la benim karımda evde yemek yapıyor yaptıkları altı üstü bir yemek görende atomu parçalıyorlar sanacak

15
3
yanıtYanıtla
En:

Gordugum en sacma yemek yarismasi.... kulagi kupeli dazlak ne alakasi var ascilikla mide bulandiriyor ....mastir cef imiş ....aşci başi desen ne olur ....nerde bizim turkce ....kopyacilar....bunlari izleyen zavalli cahil insanlar

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title