Haberler

    Dijital Dünya Ddd'15 Konferansı'nda Masaya Yatırılıyor

    Yeni dünyanın 3D’si (Digitalization, Design, Data) İstanbul’da gerçekleşecek DDD’15 Konferansı’yla bir araya geliyor.

    -

    Bireysel ve kurumsal yaşamda günden güne varlığını daha çok hissettiren dijitalleşme, farklı tasarım ögeleri ve büyük veri, Lithium Technologies'in sponsorluğunda 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Soho House İstanbul'da gerçekleştirilecek DDD'15 etkinliğinde ele alınacak. Üç D'yi oluşturan "Digitalization, Design, Data" kavramları odağında, dijital dünyanın geleceğini oluşturacak tüm trendler bu özel etkinlikte katılımcılarla paylaşılacak.


    Dijital dünyanın önemli liderlerini konuk edecek DDD15'te, 2014 yılının en iyi Digital Inovasyon ajansı seçilen R/GA Londra ofisinden Kreatif Direktör James Temple, dünyanın önde gelen yönetim danışmanlık şirketlerinden McKinsey & Company Kurucu Ortağı ve Direktörü Jacques Bughin ile birlikte geliştirdiği Ar-Ge faaliyetleri nedeniyle CRM Magazine tarafından "2010 Yılının Etkileyici Lideri" olarak seçilen Lithium'un Baş Veri Bilimcisi Dr. Michael Wu, ana konuşmacılar arasında yer alıyor.


    Tasarım trendleri özelinde James Temple kullanıcı deneyiminde veri gücünü anlatırken, McKinsey'den Jacques Bughin markaların dijitalleşmesi süreçlerindeki gelecek trendleri ve yeni stratejileri katılımcılarla paylaşacak. Dünyanın en büyük katılımcı platformunun yaratıcısı Lithium'un Baş Veri Bilimcisi Dr. Michael Wu ise Büyük Veri'yi pazarlama dünyası için farklı bir şekilde yorumlayarak, sosyalleşmenin teknolojik boyutunu masaya yatıracak.


    DDD15 kapsamında Türkiye'nin önde gelen markalarının dijital liderleri de DDD markalar panelinde buluşacak. Turkcell Dijital Kanallar Direktörü Sertan Eratay, Yıldız Holding Dijital Pazarlama Direktörü Nevgül Anbarlılar ve Türk Hava Yolları Online Satış ve Pazarlama Müdürü Cengiz Değirmenci, markaların dijitalleşme süreci, sosyal medya stratejileri ve mobil dünya trendleri üzerine kendi şirketlerinde yaşadıkları deneyimleri, Ebru Çapa'nın moderatörlüğünde paylaşacaklar.


    Türkiye'nin önde gelen markalarının dijital liderlerini, ajans başkanlarını, akademisyenlerini ve dijital dünyanın öne çıkan isimlerini konuk edecek etkinlikte, interaktif olarak hayata geçirilecek bir "manifesto" ile dijital dünyanın gelecek trendleri, liderlerin bakış açısıyla oluşturularak, yayınlanacak. Katılımın ücretsiz ve davetiye usulüyle gerçekleştirileceği bu etkinliğe başvurular dddistanbul.com adresinden yapılabilir.




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Soho House İstanbul Türkiye Londra Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title