Haberler

Dick Advocaat: Van Persie 90 Dakikayı Çıkaracak Seviyede Değil

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, van Persie'nin Krasnodar maçının kadrosuna alınmamasıyla ilgili, "van Persie 90 dakikayı çıkaracak seviyede değil." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve oyunculardan Roman Neustadter, UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Advocaat, "Beşiktaş'ı kovalamak mı, UEFA mı" sorusuna, "UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak isterim" cevabını verdi.

"BÜYÜK MAÇLARDA İYİYİZ"

Büyük maçlarda iyi oynadıklarını vurgulayan Advocaat, "Tuhaf bir nokta var aslında Türkiye'de oynadığımız karşılaşmalarda, yukarıda olmayan takımlara karşı iyi oynayamıyoruz. Ancak büyük maçları çok iyi oynuyoruz. Yarın da iyi bir takımla oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Bursaspor maçındaki beraberliğe üzüldüklerini kaydeden Hollandalı hoca, "Son karşılaşmada aldığımız beraberlik bizim açımızdan iyi bir skor olmadı. Çünkü sahada biz daha iyiydik. Yarın bizim için gol yememek çok daha önemli. İyi konsantre olmalıyız" diye konuştu.

"VAN PERSIE 90 DAKİKAYI ÇIKARTACAK SEVİYEDE DEĞİL"

Neustadter ve Van Persie'nin durumu sorulan Advocaat, "Öncelikle Roman'dan başlayalım. Roman orta saha da ve defansta görev yapabilen bir oyuncu. Yarın zorlu bir 90 dakika oynayacağız. Dürüst olmalıyım ki Robin bu 90'ı çıkarabilecek kapasitede değil. Onu bu yüzden getirmedik buraya" cevabını verdi.

"KRASNODAR YETERİNCE HAZIR"

Krasnodar'ı değerlendiren Dick Advovaat, "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Önce Dubai'de sonra İspanya'da kamp yaptılar, son 10 günde 4 maç yaptılar ve şu anda hazır durumdalar. Rusya'da liglerin olmaması onlar açısından bir dezavantaj olarak gözükmüyor. Van Persie'nin burada olmamasının sebebi, şu anda hazır olamaması, Türkiye'de kaldı ve fit duruma gelebilmek için çalışacak" şeklinde konuştu.

"SAHAYA HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ"

Krasnodar'dan hangi oyuncuyu transfer etmek istersiniz sorusuna Advocaat; "Önümüzdeki hafta söylerim" derken, oyuncular ve taktikle ilgili, "Emenike bizimle, Volkan Şen bizimle değil. Bu konular hakkında bilgi verebilirim. Bu maç bizim için çok önemli, iyi bir skor almak zorundayız, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ve tur için önümüzdeki haftaya kadar bekleyemeyiz, hemen yarın başlamalıyız. Sahaya çıkarken her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Bu galibiyeti kontra atakla da alabilirsiniz, hücum ederek de alabilirsiniz. Bu tamamen elinizdeki oyunculara bağlı, biz tamamen ikisinin arasında bir performans sergileyeceğiz. Galibiyeti kontratak oynayarak veya dün PSG'nin Barcelona karşısında yaptığı gibi rakip sahada oynayarak alabilirsiniz." görüşlerini aktardı.

ADVOCAAT: "UEFA'YI KAZANMAK İSTERİM"

"UEFA'yı mı kazanmak yoksa Beşiktaş'ı mı yakalamak istersiniz?" şeklindeki soruya Advocaat; "Her ikisini de yapmak isterim ama tek seçenek soruyorsanız, ben UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanmak isterim. Türk ligi ve Rus ligi hafife alıyor, küçümsüyorlar. Her iki lig de çok kuvvetli ligler. Biz kendi ligimizde 4'üncüyüz, rakibimiz ise kendi liginde 5'inci sırada. Kim daha iyiymiş yarın göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"STAT YAPTIYSANIZ, HAVAALANI DA YAPABİLİRSİNİZ"

Dick Advocaat, basın toplantısının sonunda Rus yetkililere de ince bir mesaj gönderdi ve; "Moussa Sow'un röveşata golleri konusunda bir çalışma yapmıyoruz, kendi yeteneği. Harika bir stat var burada ama bu kadar güzel bir stat yapıyorsanız daha da iyi bir havalimanı yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dick Advocaat Fenerbahçe Krasnodar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title