Haberler

Depremde vefat eden ikizler, İclal Aydın'ın kuzeni çıktı! Veda paylaşımı herkesi derinden sarstı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu İclal Aydın, kuzeni Tülin Alpgündüz'ün İzmir depreminde hayatını kaybeden ikizleri Sayra ve Çınar Alpgündüz'e sosyal medya hesabından paylaştığı duygu dolu sözlerle veda etti.

İzmir'de cuma günü meydana gelen 6,6'lık deprem, Seferihisar'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binalar yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu. Ebeveynlerinin beş yıl süren evlat hasreti sonrasında tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen ikiz çocukları Çınar ve Sayra, depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda birlikte hayata veda etti. Evde ders çalışırken depreme yakalanan ve acı haberleri alınan ikizler için gözyaşları sel oldu.

"SESLERİ GELİYOR DİYE HABER GELİNCE DÜNYALAR BİZİM OLMUŞTU"

Başarılı oyuncu İclal Aydın ise kuzeni Tülin Alpgündüz'ün vefat eden ikizleri Sayra ve Çınar için sosyal medya hesabından yürek yakan bir paylaşım yaptı. Aydın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Nasıl anlatılır, nasıl yazılır bilemiyorum. Anneleri Tülin çocukluğumuzda oyunlar kurduğumuz, kalabalık yaz tatillerimizde koyun koyuna uyuduğumuz kuzenim. Cumartesi öğleden sonra 'çocukların sesini duymuşlar, yaşıyorlarmış' haberi geldi kardeşimden. Dünyalar bizim oldu. Sonra umutlu ve sevinçli bir bekleyiş başladı. Gece oluyor, saatler geçiyor. Bütün aile birbirimize soruyoruz. Yeni bir haber var mı?"

Depremde vefat eden ikizler, İclal Aydın'ın kuzeni çıktı! Veda paylaşımı herkesi derinden sarstı

"DÜNYA ÜZERİNDE TESELLİNİN OLMADIĞI BİR AN"

"Sonra... Sonrasını biliyorsunuz. Sessizliğin içindeki kabulleniş. Depremin ilk dakikasından bu yana kimlerle konuştum, neler olup bitti bulanık bir rüya gibi şu anda. Çok umutluyduk çok. Ailem, arkadaşlarımız, komşularımız, hiç tanışmadığımız insanlar, bütün ülke. Birlikte dua ettik, birlikte ağladık. Birlikte umutlandık. Yavrularımız cennettedir biliyorum. Dünya üzerinde tesellinin olmadığı bir an bu. İzmir depreminde yavrularımızla beraber hayatını kaybeden canlara rahmet kalana sabır ver Allah'ım."

Depremde vefat eden ikizler, İclal Aydın'ın kuzeni çıktı! Veda paylaşımı herkesi derinden sarstı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çınar İzmir Aydın Haberler

500

Yorumlar (23)

Kim haklı:

Allah büyük sabır versin anneye inşallah

24
0
yanıtYanıtla
Sana ne adımdan:

Insallah

yanıt2
yanıt0
Bir_Litre_İnsan:

Acının rengi, Dini, ırkı, sosyal yapısı, statüsü yani hiç bir şeyi yok. Tek Olan şey insansanız yüreğinize ektiği hüzün, gözünüze sakladığı yaş. . .

22
1
yanıtYanıtla
AKDENİZLİ:

Çürük binalar bizim kaderimiz olmamalıdır.

21
0
yanıtYanıtla
Ramiz day:

Allah gülüşünüzü cennet i mekanda daim eylesin inşallah şehit olmuşnuzdur sözün bitdiği yer sizi böyle genc yaşta solduranlara hesap vereceklerdir mahşerde annemiz babamız inşallah bu yakışıklı ve güzel bebeklerimiz ellerin de çiçeklerle cennet kapısında sizi beklerler

16
3
yanıtYanıtla
DERYA:

Çürük yapılar yüzünden depremde hayatını kaybeden canların hesabını kim verecek ???

18
0
yanıtYanıtla
ref:

eee bunlara hesap sorulursa istanbulda bir sürü belli bir zümreye yakın mürahit var onlarıda iceri almaları lazım o yüzden dok8unmazlar

yanıt6
yanıt1
oben:

belediyeler denetlemiyor göz yumuyorlar olumsuzlukları şikayet ettiğimizde bina sizi şikayet etti diyorlar DEVELİ belediyesi

yanıt4
yanıt0
Sana ne adımdan:

Vatandas ben azeryım benım fıkrımce uzaylıların ısı bu uzaylılara ınanmıyorum amma onun kımı elmenılere ınanıyoru QARABAĞ İS AZERBAYJAN

2
12
yanıtYanıtla
HaDeP TAKTİĞİ:

Sen Azerbaycanlı değilsin. Hangi ırktan olduğun belli. Çok cahil bir ırksınız.

yanıt3
yanıt2
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title