Haberler

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca: Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür

Güncelleme:

Denizli'de düzenlenen "İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan ünlü sanatçı Oktay Kaynarca, "Yaşarken helvası dağıtılan tek aktörüm" açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İşletme Kulübü'nün düzenlediği "İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan ünlü sanatçı Oktay Kaynarca, öğrencilere yönelik söyleşisinde, Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Çakır karakterinin ölmesinin ardından yaşananlarla ilgili "Dünyada yaşarken, selası okunup cenaze namazı kılınan ve helvası dağıtılan ilk aktörümdür herhalde" dedi.

"YÖNETMEN DİKTATÖR OLMAK ZORUNDADIR"

Öğrencilerden yoğun alkış alan Kaynarca, öğrencilerle soru cevap şeklinde söyleşi yaptı. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Kaynarca, sinema ve tiyatronun diktatörlük içerdiğini ifade ederek, "Tiyatro ve sinema aslında bildiğiniz diktatör işidir. İş, bittiğinde hesabı yönetmene sorarlar. Çok demokratik bir şey değildir sanat. Dışarıdan bakıldığında aslında demokrasiyi anlatır, ama yapılma ve hayata geçirilme şekli çok demokratik değildir. Bütün hesabını sorarlar, yönetmen diktatör olmak zorundadır" dedi.

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca: Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür

"DÜNYADA HELVASI DAĞITILAN İLK AKTÖRÜM"

Söyleşi sırasında bir öğrencinin, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Çakır karakteriyle ilgili sorusu üzerine konuşan Kaynarca, "Dünyada yaşarken selası okunup cenaze namazı kılınan ve helvası dağıtılan ilk aktörümdür herhalde. Bazen yolculuklar biter ve yenisi başlar. Kurtlar Vadisi dizisini tam zamanında bırakmış olduğumu düşünüyorum. Bazen zamanı doğru tutturamazsanız tadı kaçar. Çünkü önünüzde yapacağınız çok işler olmak zorunda. Ben 80 yaşında bile proje yapacağımı düşünüyorum" dedi.

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca: Dünyada Yaşarken Helvası Dağıtılan Tek Aktörümdür

"STOP' DENİLDİĞİNDE CEKETİ ÇIKARIP ASARIZ"

Dizilerde oynadığı karakterin normal hayatıymış gibi algılandığını da ifade eden Kaynarca, "Yaptığımız işi doğala çekmeye çalışıyoruz, sahici olmaya çalışıyoruz. 'Stop' dendiği zaman sırtımızdaki ceketi çıkarıp asarız. Kendi kimliğimizle sokağa çıkmak zorundayız, onun dışında deliliktir. Oynadığınız karakterle sokakta yürürseniz deli olursunuz, öyle de gözükmüyorum galiba. Magazine malzeme olmayınca, insanlarda sizi görmeyince sanırım öyle algılanıyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaynarca Denizli Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

YA YAAA BOM BOOOOM:

MAYFAMATİK DİZİLERDEN BAŞKA NE ESER YAPMIŞ AKTÖRÜMÜZ

5
11
yanıtYanıtla
KAFKEF:

Türkçeyi bilseniz keşke

yanıt6
yanıt0
Yurdum insanı:

Mayfamatik yeni gücü ile şimdi tüm marketlerde. Hamurunuz otomatik mayalanır mayfamatik ile.

yanıt0
yanıt0
Kefkef:

Mafya ve Mafyamatik Türkçe olsa keşke

yanıt0
yanıt0
JÜL SEZAR:

yeme bızı reis yıne vardır bır planın

5
2
yanıtYanıtla
erkan:

seksen seneyi garantiledin iyi ama bizim yarına garantimiz yok

5
2
yanıtYanıtla
aktör:

Kurtlar vadisi dizisini bende izliyordum. Süleyman Çakır karakteri ile çok sevilmiş Oyunculuk nasıl olur''u Necati Şaşmaz''a göstermiş. Sonra da dizide başrol den çok sevilince ipi çekilmiş dizi de rahmetli olmuştur. Ama gerçek hayatta insanların yaptığı davranışı doğru bulmuyorum. Ölümün şakası olmaz, dalga geçilmez. Bu sağlıklı bir düşünce değil. Oyunculuğunu tartışmıyorum kendisi tiyatro kökenli konservatuvar mezunu bir Aktör. . Hani oyuncu değil diyenlere diyorum. . O çok iyi bir Aktör. . .

5
1
yanıtYanıtla
naim:

İKİ ĞÜN YANDAŞ MEDYADA DİZİYE ÇIKTIN SENDE BAŞLADIN İNSANLARIN ALGISINI DEĞİŞMEYE DİKTATÖR MİKTATÖR NE AYAKSIN OKTAY!. . .

1
5
yanıtYanıtla
ahmet:

bu diziler kötü örnek seyretmek doğru değil adamlar ölüyor ortada ne ceza var ne mahkeme bence kaldırılmalı

4
1
yanıtYanıtla
Hem helvanı yediler:

Hem Deniz Çakırı götürdüler.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title