Haberler

Denizli'nin Serinhisar İlçesi Yarım Saatte Felaketi Yaşadı

Denizli'nin Serinhisar ilçesi yarım saatte felaketi yaşadıDENİZLİ - Denizli'nin Serinhisar İlçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden olurken, birçok selde sürüklenen toprak ve kaya parçaları yolu kapattı, evlere zarar verdi.

Denizli'nin Serinhisar ilçesi yarım saatte felaketi yaşadı

DENİZLİ - Denizli'nin Serinhisar İlçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden olurken, birçok selde sürüklenen toprak ve kaya parçaları yolu kapattı, evlere zarar verdi.

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, akşam saatlerinde yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak yağış sel ve heyelana neden oldu. Antalya-Denizli karayolu, Antalya istikametine tonlraca toprağın yola düşmesi soncu, yaklaşık 5 kilometre araç kuyruğu oluştu. Trafik yaklaşık 3,5 saat sonra trafiğe açıldı.

Birçok selden zarar gördü

Aşırı yağış ilçe merkezinde sele neden oldu. sel suları nedeniyle, tonlarca toprak, kaya parçası ve yoldan sökülen parke taşları evlere zarar verdi, yollarda çukurlar oluştu. sağanak yağış etkili oldu. aşırı yağış nedeniyle ilçe merkezinde yollarda seller oluştu. Serinhisar girişinde ise aşırı yağış nedeniyle yolda toprak kayması meydana geldi, taşlar yola döküldü. Bazı evlerin duvarları yıkıldı, yollarda dev toprak ve kaya parçası oluştu. Birçok araç sürüklenen kaya ve toprağın içinde kaldı. Evleri hasar gören ve su dolan vatandaşlar temizlik yaparken, kapanan yollar kepçelerle açılmaya başlandı.

Felaketi yaşadıklarını anlatan vatandaşlar, bir anda dolu ile birlikte yağışın yarım saatte ilçeyi bu hale getirdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Serinhisar Antalya Denizli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title