Haberler

Denizli Bakan Zeybekci'den Takım Elbise Sözü

Bakan Zeybekci'den takım elbise sözüDENİZLİ'nin Kale İlçesi'ne gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçen seçimde yüzde 80 başarı yakaladıklarını belirttiği Çameli ilçesini geçmeleri halinde, belediye başkanı ve ilçe muhtarlarının hepsine takım elbise sözü verdi.

Bakan Zeybekci'den takım elbise sözü

DENİZLİ'nin Kale İlçesi'ne gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçen seçimde yüzde 80 başarı yakaladıklarını belirttiği Çameli ilçesini geçmeleri halinde, belediye başkanı ve ilçe muhtarlarının hepsine takım elbise sözü verdi.

Denizli'nin Kale İlçesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, tütün tarlasından yetişen bir bakan olduğunu belirterek aynı ovalarda ekin biçtiğini anlattı. Bakan Zeybekci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek referandum çalışmalarında söylediği sözler nedeniyle ağır eleştirilerde bulundu. Zeybekci "Tek ayak üstünde kırk yalan söyleyip, gittiği her yerde 'muhtarlıklar kapanacak, minibüsler ellerinden alınacak, lokantalar kapanacak' diyor. Böyle saçmalık, böyle siyaset bugüne kadar Türkiye görmedi. Böyle bir fırıldağı analar doğurmadı daha. Türkiye büyümede rekorlar kırıyor tık yok, kötü bir şey olsaydı, zilleri takar oynardı. Türkiye, Avrupa Birliği'nde büyümesi açıklanan bütün ülkelerden daha fazla büyüdü. Türkiye OECD'deki 46 ülkenin içinde en fazla büyülen ülke oldu. G-20'de açıklanan büyümelerin içinde en iyi büyüyen dünyada şu anda 3. ülke oldu. Dünyanın 16. büyük, Avrupa'nın 6. büyük ekonomisi olduğu teyit etti. Mart ayı ihracat rakamları açıklandı. 20 gündür söylüyorum. Mart ayında Cumhuriyet tarihinin rekoruna gidiyoruz demiştim. Birileri sanıyor ki, öylesine konuşuyoruz. Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık, ihanete rağmen" dedi.

Türkiye'nin bir dönüm noktasında olduğu ifade eden Zeybekci, "Bugüne kadar bizi hep soyup soğana çevirirken, bugüne kadar milleti ite uğursuza maskara ederlerken, hep aynı formülle yaptılar. Türkiye hep koalisyonlar dönemlerinde alaşağı edildi. Türkiye'yi koalisyonlar döneminde götürdüler IMF'nın kucağına oturttular. Koalisyonlar döneminde kuyruklara mahkum ettiler. Gaz, yağ, şeker, tüp kuyruklarına mahkum ettiler. Koalisyonlardan kurtulalım" dedi.

Bakan Zeybekci, alandaki konuşması sırasında AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ve alana gelen muhtarlara takım elbise sözü verdi. Bakan Zeybekci, "Belediye Başkanı kaybedeceği takım elbiseyi hesaplıyor. Kendisi bana 'Çameli'yi geçeceğiz' dedi. Çameli, geçen seçimde yüzde 80'i geçti, Çameli'yi geçin takım elbise benden. Varsanız muhtarlarla birlikte hepinizin takımlarını ben alacağım. Geçemezseniz gözünüzün yaşına bakmam, acımam, bunlar ciddi. 16 Nisan'da Türkiye ortalamasının üzerinde olacağız. Bütün köylere, mahallelere, Kale'nin en uzak yerindeki vatandaşa ulaşıyoruz. Muhtarlar size söylüyorum, hesabını sorarım, biliyorsunuz. Kale destan yazacak. Kale Türkiye ortalamasının üzerinde çıkarsa, 16 Nisan günü Kale bir numara olursa hep beraber burada meydandayız. Başkan davul zurnayı hazırlasın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Denizli Çameli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title