Haberler

Demokrat Parti Adayı Sipahi, Çekmeköy İçin Projeleriyle Hazır

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Taşdelen'de yaptığı mitingle projelerini tanıttı. 10 yıl öncesine kadar Taşdelen Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sipahi, Çekmeköylülerle karşılıklı olarak hissettiği özlem duygusunun kendisi için anlamlı olduğuna vurgu yaptı.

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Taşdelen'deki mitinginde adeta gövde gösterisi yaptı. Vatandaşlar tarafından sloganlar ve meşalelerle karşılanan Hüseyin Avni Sipahi'nin konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi. Kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Sipahi, miting için neden eski Taşdelen Belediye Binası'nın karşısını seçtiğini anlattı. Sipahi şunları söyledi:

"Neden burayı seçtik? Şu gördüğünüz binada benim tam 10 yılım geçti. Ama Taşdelenliler biliyor ki orası belediye başkanlığı binası değildi, Taşdelenlilerin eviydi. Ben de onların belediye başkanı, aynı zamanda evin evladı, kimisinin kardeşi, kimisinin de evladıydım. 10 sene böyle geçti. Görüyorum ki herkes birbirini özlemiş. Ben sizi özledim. Ama Allah rızası için gördüm ki, siz beni benden daha fazla özlemişsiniz. Allah hepinizden razı olsun."

Miting sonrasında vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde Çekmeköy'de tur atan Hüseyin Avni Sipahi, seçim otobüsünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sipahi, şu açıklamalarda bulundu:

"Görünen tablo ve anketler gösteriyor ki, biz şu anda mevcut belediye başkanıyla birlikte yarışır vaziyetteyiz ve önündeyiz. Umut ediyorum ve diliyorum ki halkın beklentisinin ve umudunun kırılmadığı bir seçim yaşayacağız. Çünkü 10 yıllık beklentileri karşılanmamış halde. Bir Çekmeköy hayal ediyorlar. Sosyal yaşantıda, imarda, çocuk kreşlerinde böyle. Yaşlılarla, kadınlarla, gençlikle, işsizlikle, evde mutfaktaki yangınla ilgili bir beklenti içinde yurttaşlar. Bu değişimin gerçekleştirileceğine inanıyoruz. Öyle de görüyoruz. Siz de bugün alanda gördünüz zaten. Siz de takdir edersiniz ki bir ilçe belediye başkan adayının mitingi bu coşkuda kutlanıyorsa, bu seçimin sonucunu etkileyecek insanların orada olmasından kaynaklanıyor. Ben bütün Çekmeköylü yurttaşlarıma son derece güveniyorum. 2009'un tam tersi olarak bizi başa getireceklerini, Çekmeköy Belediyesi'nin artık onların evi ve orada olan belediye başkanının da onların bir evladı, bir kardeşi olacağını vaat ediyorum. Bununla birlikte çok güzel projelerimiz var. 6 ay kira yurttaştan, 6 ayı bizden. Kiracı rahat, ev sahibi rahat. Aynı zamanda kiracıya hayat projemiz var. 'Başkan emrimde' aynı zamanda 'Çekmeköy cebimde' projelerimiz var. 'İşim evimde, para cebimde' gibi hem balık yemeyi, hem balık tutmayı öğreterek büyük bir kent modeli yaratmaya çalışıyoruz. Bunu yapacağımıza inanıyorum çünkü etrafı ormanlarla çevrili, ulaşım akslarına, birinci, ikinci ve üçüncü köprüye, aynı zamanda havaalanına neredeyse yürüme mesafesinde diyebileceğimiz bu şehrin, bu banliyö şehrinin hak ettiği ve layık olduğu yere ulaşması için gece gündüz demeden çalışacağız. Hem belediye başkanlığım dönemindeki, hem 10 yıl ayrı kaldığım dönemdeki deneyimlerimi, birikimlerimi ve gelişmiş ülkelerde çalışmış olduğumuz modelleri Çekmeköy'e uygulayacağız." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Avni Sipahi Demokrat Parti Çekmeköy Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title