Haberler

Demirtaş Tunceli'de

Tunceli’de, nevruz programına katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bizi cezaeviyle tehdit etmeye, terbiye etmeye çalışıyorlar.

Tunceli'de, nevruz programına katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bizi cezaeviyle tehdit etmeye, terbiye etmeye çalışıyorlar. Yaparlar mı yapmazlar mı bilemeyiz. Başımız dimdik, onurla, gururla gireriz. Asla yüzümüzde korkuyu göremeyecekler" dedi.

Tunceli'deki nevruz kutlaması, Seyit Rıza meydanında yapıldı. Yürüyüş yapılmaması ve ateş yakılmaması şartıyla izin verilen kutlamaya, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, HDK Eş Sözcüsü Gülistan Koçyiğit, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, Belediye Eş Başkanları Nurhayat Altun ve Mehmet Ali Bul ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendilerinin cezaevi ile tehdit edilmeye çalışıldığını belirterek, "Ama olur da bu çılgınlığı yaparlarsa size sadece bir vasiyetimiz olabilir. Siz nasıl korkmadan dimdik direndiniz, biz de cezaevine öyle gireriz. Başımız dimdik, onurla, gururla gireriz. Asla yüzümüzde korkuyu göremeyecekler. Tereddüdü göremeyecekler gözlerimizde. Size vasiyetimiz biz içeride olursak dışarıyı cezaevi haline getirmelerine izin vermeyin. Direnişten, dik duruştan asla taviz vermeyin. Zindanla dışarısını özgürleştirene kadar nerede olursak olalım bu can bu tende olduğu müddetçe bütün yoldaş ve arkadaşlarımızla sonuna kadar direneceğiz. Faşizme teslim olmak boyun bükmek yok bunu böyle bilecekler." - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Mehmet Ali Bul Selma Gürkan Tunceli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (5)

serdo:

İflas eden selo ve ideolojisidir. . Şiddeti temel alan insanları bombalayan dağdakilerle aynı seviyeye gelen selo iflas etti. . Mecliste hiç proje üretmeyen attığı nutuk ve söylemlerle hiçbir şey yapmayan selo tiyatro oyununu oynamaktan başka bir şey yapmıyor. . O zaman sorunları çözme konusunda bir üretimi olmayan hdp milletvekilleri konu mankeni mi?. . Neye yarıyorlar?. peki halk niye hdp ye oy verdi ki. . ?. . . hdp ha mecliste olmuş ha olmamış ne fark eder. hdp balon çıktı

1
0
yanıtYanıtla
Palulu:

Palulu Demirtaş niye paluya gelmiyorsun senin memleketin Palu?. . Palu''ya gelmezsen nasıl oy alırsın Palu dan?. . Bir gün de Palu ya gel. . memleketini iyice unuttun. Tunceli ye herkes gider. . Niye hep Tunceli?. . bir gün de Palu ya geliver. . Palu mu Tunceli mi memleketin?. .

0
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜN:

selo cezaevine girince anlarsın hanyayı ve konyayı. . bir parti başkanına yakışmayan dağdaki militan gibi hareket ediyorsun. . sonunun iyi görmüyorum. . Hani Türkiye partisi olacağım dedin batıdan oy aldın , ama sen dağdakilerin partisi oldun. akp nin hdp üzerine gideceğine inanmıyorum. . şiddeti terörü kınamazsan senin için iyi olmaz, . . bu ülkenin huzurunu bozma. . başka il bulamadın mı Tunceliye gidiyorsun. ?. . tunceli sığınma evi sanki.

0
0
yanıtYanıtla
ali:

Ey demirtaş bir gün pkk nın terörünü , bombalarını, şiddetini kınasana. . Ama kınamazsın, nutuk atarsın. . Hani Türkiye partisi olacaktın. . ? terörü lanetle bir gün. . .

yanıt0
yanıt0
Munzur Ali:

Tuncelinin dağlarına 600 kiloluk bomba tuzaklayan pkk ya bir çift sözün yok mu ey demirtaş?. . pkk nın terör ve şiddeti nedeniyle Tuncelinin 11 bölgesine giriş yasağı geliyor. . Peki bugün seloyu alkışlayanlar ile Tunceli dağlarına bomba koyan pkk ile aralarında ne fark var. ?. selo birg gün pkk yı kınayabildi mi?. . üstelik dağdakilerin sözcülüğünü yapmıyor mu selo?. hdp ye oy veren Tunceliler kendilerine bomba atanları alkışlıyor. . . 11 bölge niçin yasak, giremiyorsunuz?. . sebep pkk değil mi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title