Haberler

Demet Akalın'ın oruç açıklamasına takipçisinden sert yanıt: İnsanlar karantinadan çıkamazken evine kebapçı çağırıyorsun

Güncelleme:

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, canlı yayında su içenlerin oruç tutanlara saygı göstermesi gerektiğini ifade etti. Demet Akalın'ın paylaşımına bir Twitter kullanıcısının "İnsanlar karantinadan çıkamazken, eve ekmek götüremezken sen kebapçıyı eve çağırıyor ve reklamını yapıyorsun" cevabı ise kısa sürede gündem oldu.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından canlı yayında su içenlere tepki gösterdi. Akalın, oruçlu olduğunu belirterek, canlı yayında su içenlerin, oruç tutan insanlara saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Akalın, "Ramazan ya, tutmasan da saygı" yorumunda bulundu.

Demet Akalın'ın oruç açıklamasına takipçisinden sert yanıt: Duyarlıymış gibi davranma!

"SENİN ORUÇ TUTMAN KİMSEYE SORUMLULUK YÜKLEMEZ"

İşte ne olduysa bu yorumdan sonra oldu. Demet Akalın'ın tweetinin altına cevap yazan bir sosyal medya kullanıcısı bir anda gündeme oturdu.

İşte o tweet:

''Senin oruç tutman kimseye sorumluluk yüklemez. Su da içer yemek de yer. İnsanlar açlıktan intihar ederken sen çocuğuna minibüs satın alan insansın. Duyarlıymış gibi yapma komik oluyorsun.''

"KONUYU MİNİBÜSE GETİRMEN SENİN KOMİKLİĞİN"

Ardından Demet Akalın bir kez daha cevap verdi ve şöyle dedi:

Sen iyi okumamışın! İçebilir ama ben başkasının canlı yayındayken konuk oluyorsa içilmez bu görgü kuralı değil tabi ki inanç... Konuyu minibüse getirmen senin komikliğin!

Demet Akalın'ın oruç açıklamasına takipçisinden sert yanıt: Duyarlıymış gibi davranma!

"İNSANLAR EVİNE EKMEK GÖTÜREMEZKEN EVİNE KEBAPÇIYI ÇAĞIRIP REKLAM YAPTIN"

Karşılıklı atışma devam ederken aynı sosyal medya kullanıcısı bu kez Akalın'a şu cevabı verdi:

''Peki insanlar karantinadan çıkamazken, eve ekmek götüremezken senin kebapçıyı eve çağırmanı ve bunun reklamını yapmanı ne yapacağız? Hani saygı!''

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşımlar sonrası Demet Akalın'a cevap veren twitter kullanıcısı mesaj yağmuruna tutuldu ve bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

''Tanıyan tanımayan herkes mesaj atıyor. Instagram'da magazin gündemindeymişim. Arkadaşlar lütfen yapmayın böyle, ben sanatımla gündeme gelmek istiyorum''

Demet Akalın'ın oruç açıklamasına takipçisinden sert yanıt: Duyarlıymış gibi davranma!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (285)

ASLI:

BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE İSTEYEN ORUÇ TUTAR İSTEMEYEN TUTMAZ. SİZ ORUÇLUSUNUZ DİYE DE BİZ SAKLANIP YEMEK İÇMEK ZORUNDA DEĞİLİZ. BİRİNİN YEMEK YEMESİNİ SU İÇMESİ ZOR GELİYOR İSE ORUÇ TUTMAYIN.

229
490
yanıtYanıtla
mehmet:

insan müsvettesi

yanıt13
yanıt24
Aras:

Ecnebi sen bu işe karışma bu müslümanlar arasinda olan bir konu.

yanıt31
yanıt11
Bitlis:

Zıkkımın dibini yeee??

yanıt28
yanıt17
doğrucu:

yapamıyosanız tutmayın bunun sayğıyla ne alakası var oruç tutuyorsan kendine tutuyorsun , inancınızın zayıflığını milletten çıkarmaya çalışıyorsuz , inancı tam olan insan hoşgörülü davranır bilirki etrafındaki olan herşey allahın onu sınamasıdır.

yanıt34
yanıt26
adanalı:

mal tutma sana saygıdan bahsediyoruz tutup tutmana değil hay sizin özgürlüğünüze

yanıt29
yanıt16
Cvp:

Burasi Müslüman bir Ülke! Sende burada yasiyorsan Oruc tutana saygi göstereceksin! Begenmiyorsan baska Ülkeye

yanıt36
yanıt23
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ve dedi sayın gereksizlik kraliçesi senden de normal bir yorum beklemiyorduk zaten tek hücreli amip seni

yanıt34
yanıt18
ah aslı ah:

aslı soyunu bi araştır

yanıt20
yanıt15
ADSIZ:

11 AY ZIKKIMLANIYOSUNUZ ZATEN 1 AYDA RABBİN İÇİN AÇLARIN HALİNİ ANLAMAK İÇTİĞİN SUYUN YEDİĞİN YEMEĞİN KIYMATİNİ ANLAMAK İÇİN ORUÇ TUTSAN NE OLUR İNCİLERİNMİ DÖKÜLÜR

yanıt34
yanıt59
Tüm 285 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title