Haberler

Demet Akalın, Hayranına Hediye Ettiği Çizmenin Satışa Çıkarıldığını Görünce Çıldırdı

Güncelleme:

Demet Akalın Tarsus'taki konserinde kimliğine bakıp doğum günü dolayısıyla hayranına çizme hediye etmişti. Hayranı, çizmeyi 7 bin TL'ye satışa çıkarınca Demet çıldırdı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 27 Aralık günü Tarsus'ta verdiği konserde o gün doğum günü olan bir hayranına çizmelerini hediye etmişti. O hayranı Akalın'ın kendisine hediye etmiş olduğu çizmeleri internetten 7 bin liraya satışa çıkardı. Bu olayı öğrene Akalın, hayranına sosyal medyadan adeta ateş püskürdü.

HEDİYE ETTİĞİ ÇİZMEYİ GERİ İSTEDİ

Olayı öğrenen Akalın sosyal medya hesabından, "Bazen bazıları gerçekten hiçbir şeyi hak etmez! Numaramız aynı dedin! Hediye hatıra olarak saklanır satışa çıkmaz. Yazık geri gönder ben başka kıymet verecek gerçek bir fanıma veririm." paylaşımında bulunarak o hayranına ateş püskürdü.

Demet Akalın'ın hayranını ifşa ettiği görüntü:


Tarsus konseri:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Tarsus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (66)

daamat:

o çizme bizim gibi normal vatandaşa çok. çünkü biz o paraya araba alıyor 5 kişi giriyoruz içine :)

38
0
yanıtYanıtla
aa:

7 milyar az para değil ki 3 aylık maaş bir iki giyip resim çekilmiştir o resim ona hatıra olarak yeterde artar bile. iyi yapmış satmakla

31
0
yanıtYanıtla
OTOPARK:

HEDİYE ET GERİSİNE KARİŞMA İSTER SATAR İSTER BOYAR İSTERSE DE. . . . .

24
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SEN HEDİYE ETMİŞSİN SANANE SATMIŞ VEYA SATMAMIŞ

22
5
yanıtYanıtla
AKIN:

sanane sen vermişsin ister satar ister saklar. . liseli ergen davranışları gibi ne bu geri ver

22
3
yanıtYanıtla
cemgil:

Napsın millet gariban, hiç olmazsa paraya çevirirde ekonomiye can kazandırır ))

24
1
yanıtYanıtla
Bos konusmayin:

Demet hakli

7
18
yanıtYanıtla
adalet:

7bin tl. lik botlara alışık değiliz biz demet hanım. . o parayla 6 aylık kira ödeyenler var. . belki de kredi k. borcu vardı. . giyemeyecekse nerde saklasın virinde mi??ben de olsam satardım. .

24
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

arkadaşlar haberi iyi okuyun hemserim olan tarsuslu bayan dogum gunum ayak numaramız aynı hatıran olsun deyip istiyorkadında haliyle cömertlik yapıp hayranını kırmamış vermişhayranı ne yapmış hatıra kalacak şeyi numarası uymuyor deyip yüksek bir fiyata hemde sanatçının adını kullanarak yapmış belki ihtiyacı vardır o ayrı mesele ama botları isterken ihtiyacından değil zevkinden hatıra kalsın diye istemişbuda etik değildir bende olsam bende bozulurdum mesele para değil 3 kağıtçılık

23
1
yanıtYanıtla
Derya:

Senden çıkmış çizme kaç yaşındasın sen de geri istiyorsun çocuk gibi

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title