Haberler

Defne Samyeli'nin Bikinili Fotoğrafından Sonra Kızı Deren Talu'da Bikinili Poz Verdi

Güncelleme:

Eski manken Defne Samyeli'nin beyaz bikinili fotoğrafının ardından kızı Deren Talu da bikinili paylaşım yaptı.

Dün sosyal medyada bikinili fotoğraf paylaşan 46 yaşındaki Defne Samyeli, kusursuz fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Samyeli'nin bikinili fotoğrafının etkisi sürerken kızı Deren Talu da bikinili fotoğrafını paylaştı.

DEFNE'DEN SONRA DEREN DE PAYLAŞTI

Defne Samyeli'nin olay yaratan bikinili karelerinin ardından bu defa annesinin fotoğraflarını çeken 21 yaşındaki Deren Talu, objektif karşısına geçti ve o da bikinili bir pozunu hesabından paylaştı. Genç kızın annesinin hemen ardından bu tarz bir paylaşımda bulunması onu takip edenlerin; 'Deren'den anneye nispet pozu' şeklinde yorumlar yapmalarına neden oldu.

Defne Samyeli'nin Bikinili Fotoğrafından Sonra Kızı Deren Talu'da Bikinili Poz Verdi

Defne Samyeli'nin Bikinili Fotoğrafından Sonra Kızı Deren Talu'da Bikinili Poz Verdi

Defne Samyeli'nin Bikinili Fotoğrafından Sonra Kızı Deren Talu'da Bikinili Poz Verdi

Defne Samyeli'nin Bikinili Fotoğrafından Sonra Kızı Deren Talu'da Bikinili Poz Verdi

Defne Samyeli'nin Bikinili Fotoğrafından Sonra Kızı Deren Talu'da Bikinili Poz Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (74)

EBE:

giyinmeyi unutmuşlar.

21
6
yanıtYanıtla
konyalı murat:

burayada aynı yorumu yapıcam kimse kusura bakmasın ama gerçekten yanıyom. defne hanım gibi bir afet bana bugün evet dese şerefsizim bak üstüne basa basa söylüyorum şerefsizim 20 yıllık karımı ve üç çocuğumu evden atarım. bir gıram acımam. karımın göbeği sarkık, varisleri var, kıllı ve şişko. ben bu dünyaya bu pis karıyı çekmeyemi geldim. felek banada gül artık!!!!

5
21
yanıtYanıtla
MERT:

SANA HAK VERİYORUM BİLADER. BU HABERİ OKURKEN O AN EŞİM OLACAK YAĞ TULUMU SALONA GİRDİ ELİNDE BİR FİNCAN KAHVE YAPMIŞ BANA GETRİRİYOR. İÇİM NASIL YANDI PİŞMANLIKTAN. HİZMETÇİ GİBİ BİR KILI, DEĞİRMEN GİBİ KALÇA. TEK BİLDİĞİ EV İŞİ YAPMAK VE KIZLARIMIZI BÜYÜTMEK. BAŞKA BİRŞEY BİLMEZ BİR CAHİL. HAYATTA NELER VAR GÖRÜP AĞLIYORUZ İŞTE. HAYATIM CEHENNEM GİBİ

yanıt2
yanıt8
göztepe kral ömrümü sen al - serkan:

al bendende o kadar murat, bizim bayanlar evlendikten sonra reziller. kokuyorlar. ömür boyu bu laçkalaşmış kadınlara paramı kazanıp yedirecez? mahkeme yolu görünüyor bizlere. bize kızmı yok be kaqrdeşim, takma kafanı, ortalık evlenmek için takla atan gencecik çıtırlarla dolu. kısmet

yanıt2
yanıt5
konyalı maymun:

Sana öylesi gelip evet demediğine göre sen de şu anda kıllı göbekli maymun kılıklı herifin tekisin. Neydin ki ne bekliyorsun ? Senin gibi karaktersizler yuva kurarken bizim daha evlenememiş olmamış gerçekten üzücü. .

yanıt5
yanıt1
AHMET:

Almayaydınız o zaman hanımlarınızı hanzolar.

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Defneye haber sunarken çok hayrandım Artık gözümden düştü çok hafifbir kadinmis Ben onu ağır oturaklı biri sanirdim.

21
2
yanıtYanıtla
PN:

Cocuklarda ayni yolda

18
2
yanıtYanıtla
ipek:

tamam incecik uzun ve düzgünler analarıda kızlarıda ama bunu sürekli teşhir etmek normal bir ruh hali değil, soyun dökün foto bir yere git açık saçık giy foto ne kadar itici olduklarının farkında değillermi bunlar

17
2
yanıtYanıtla
Yobaz adam:

Özgürlükle hayvanlığı birbirine karıştırmamak gerekir. Özgürlüğün sınırını geçtiğin zaman hayvanlığa adım atmış olursun. Hayvan gibi muameleye müstehak olmuşsun demektir. Edep sınırını aşan özgür değil hayvandır.

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title