Haberler

Davutoğlu: Şantajcıların Karşısında Olmaya Varız

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Burdur'da vatandaşlara hitap etti. Meral Akşener'e yönelik kaset ithamlarıyla ilgili "Şantajcıların karşısında olmaya varız" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Burdur'da düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti. Latif Erdoğan'ın, televizyonda Meral Akşener'e yönelik kaset ithamlarıyla gündeme gelen 'kaset polemiğine' değinen Davutoğlu, "Birileri eğer kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkarsa ya da başka şantajlar ortaya çıkarsa şantajcıların karşısında olmaya varız" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA 'MİRASYEDİ' ELEŞTİRİSİ

Başbakan Davutoğlunun konuşmasında satırbaşları şu şekilde: "Hazinemiz bereketlenmiş, Kemal Kılıçdaroğlu da heveslenmiş. Yahu bu senin malın değil ki neye hevesleniyorsun? Hevesli mirasyedi. SSK'yı ne yaptığını biliyoruz. Şimdi diyor ki 'Bana 4 yıl verin, 4 yıl sonra bırakacağım.' Niye biliyor musunuz? 4 yıl bile dayanamaz, 4 saat bile bu memleket ona bırakılır mı. Niye istiyor? Çünkü SSK'nın parasını nasıl tükettiyse bizim biriktirdiğimiz hazineyi de tüketmek istiyor ondan. Mirasyedi. "

"ONLAR 'CAĞIZ, CEĞİZ' SIRASIYLA KONUŞURLAR"

Bizimle Kılıçdaroğlu ve diğerleri arasındaki fark şu, onlar 'cağız, ceğiz' sırasıyla konuşurlar, bir zaman gelecekte yapacağız, biz ise 'yaptık, yapıyoruz' sırasıyla konuşuruz. Don haberi gelir gelmez gerekli talimatları verdim, buraya gelmeden önce de imzayla uygulamaya koyduk. 5 milyon Türk lirası dondan zarar gören Burdurlu çiftçilere geliyor, talep ettikleri kadar.

"BAHÇELİ'NİN DE KILIÇDAROĞLU'NUN DA ŞEREFİ BANA EMANET"

Kimsenin şerefine laf ettirmem. Ben AK Parti Genel Başkanı olarak, Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş ile siyasi rekabet yaparım ama Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak onların da şerefi bana emanettir, bana. Onun için kimseye bu sözü sarf etmem ama kimsenin de bizim gözümüzün içine baka baka, tarihe ihanet edercesine bize hakaret etmesine izin vermeyiz. Kimse düşünmeden bize izzetten, şereften bahsetmesin. Biz herkese izzet dersi veririz, şeref dersi veririz.

"ŞANTAJCILARIN KARŞISINDA OLMAYA VARIZ"

Şimdi birtakım kasetlerden, tekrar şantajlardan bahsediliyor. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum; 2011'de olduğu gibi birileri eğer kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkarsa ya da başka şantajlar ortaya çıkarsa, hangi partiden olursa olsun, hakkında kaset çıkarılan kim olursa onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız. Ama aynı yürekliliği de muhataplarımızdan bekleriz."

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Meral Akşener Burdur Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (130)

adam.:

Hadi ordan, sizin Akyalaka medyaniz, yani SIZIN ADAMLARINIZ bu kampanyalari yürüten. Yalanlarinizda bogulursunuz insallah!

105
19
yanıtYanıtla
DORUCU:

Arkadaşlar tek başına iktidar olamıyacaklarını anladılar her türlü pislik yapabilirler. . .

42
13
yanıtYanıtla
çiftçi:

Arkadaşlar anlaşıldı bunlar yine kasetlere başvuracak. . . .

42
13
yanıtYanıtla
Xy-58mobilWeb@haberler.com:

Allah senide bildigi gibi yapsin , ulan yüzünüz bile kizarmiyor be... Calan siz cirpan siz halklari ötekilestirip kutuplastiran siz . Hala utanmadan baskalarina laf yetistiriyorsunuz en acisida bunu Recepin kuklasi olarak yapmaya bile utanmiyorsun . Lanet olsun bu ülkeyi bu milleti bu hale getiren sizlere

18
37
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

genemi mağdurlar

49
0
yanıtYanıtla
SantajcımobilWeb@haberler.com:

Şantajcı dediği kendisi zaten...

45
2
yanıtYanıtla
palamobilWeb@haberler.com:

Ula giden Artik Millet bikti siz bikere bu isten kurtulamasiniz yalan söylediginiz apacik belli oldu bile neye düzeltmeye calisiyorsunuz

41
0
yanıtYanıtla
KURTBEY:

ÇANAKKALE MHP DİYOR

35
6
yanıtYanıtla
halkMobil-ANDROID:

soytariya bak yine mağdur edebiyatı

31
9
yanıtYanıtla
Vatansever mücahidMobil-IOS:

O iyi de hırsızlar ne olacak sayın başbakanım

37
2
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title