Haberler

David Beckham Türk Filminde!

Bundan sonra her pazar, sinema sektöründen taze bilgiler ve dedikodularla karşınızda olacağım.

Bundan sonra her pazar, sinema sektöründen taze bilgiler ve dedikodularla karşınızda olacağım. Bunlardan ilki; hem kadınları, hem de futbolsever erkekleri çok sevindirecek! 'Dersimiz Atatürk' filmiyle başlayan yapımcılık hikayesine 'Çanakkale 1915' ile devam eden Serkan Balbal ; şu sıralar hazırlıklarına başladığı yeni projesi için oldukça ses getirecek bir hamle yapıyor. İlk defa benden duyacağınız bu proje; sadece Türkiye'de değil, İngiltere ve tüm Avrupa'da büyük yankı uyandıracak...

BİR TAŞLA İKİ KUŞ!

Yeni filminde rol alması için Türkiye'den birçok ünlü isimle görüşen Balbal; bugünlerde ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Gordon Milne ile ikinci kez bir araya gelecek. Milli mücadele döneminde Türk subaylarla İngiliz subayların aralarında yaptığı futbol maçını konu alan bir hikayeyi sinemaya aktaracak olan ünlü yapımcı; filmde David Beckham'a subay, Gordon Milne'ye ise teknik direktör rölünü vermeye hazırlanıyor. İlk görüşmelerinde her iki ünlü isimden de olumlu cevap alan Serkan Balbal, aldığım ilk bilgilere göre bu film için 10-15 milyonluk bir bütçe ayırmış. Balbal'ın amacı; başrolünde Sylvester Stallone'nin oynadığı 1981 yapımı 'Zafere Kaçış' tadında bir film çekmek! Beckham ve Milne'yle görüşmek için gideceği İngiltere'de bir taşla iki kuş vurmak isteyen Balbal, Türkiye büyükelçisinin de yardımıyla, İngiliz diplomatlara 'Çanakkale 1915' filmi için özel bir gösterim düzenleyecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Serkan Balbal David Beckham Çanakkale Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title