Haberler

Cumhurbaşkanı Gül; Terörle Türkiye'yi Hizaya Getirmek Mümkün Değil (2)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boyteks halı fabrikasını açılışından sonra Boydak Holdinge ait Boydak Center'e gelerek, yöneticilerle görüştükten sonra işçilerle birlikte yemek yedi.

Cumhurbaşkanı GÜL; TERÖRLE TÜRKİYE'Yİ HİZAYA GETİRMEK MÜMKÜN DEĞİL (2)

İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boyteks halı fabrikasını açılışından sonra Boydak Holdinge ait Boydak Center'e gelerek, yöneticilerle görüştükten sonra işçilerle birlikte yemek yedi. Cumhurbaşkanı Gül ve işçilere güveçte pastırmalı kuru fasülye, tandır, İmambayıldı, etli pide, etli yaprak sarması ve şöbiyet ikram edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, buradan Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un sahibi olduğu Femaş fabrikasına gelerek, burada fırın ve diğer mamüllerin üretimini izledi. Cumhurbaşkanının fabrika gezisine Kayserispor teknik

direktörü Şota Arveladze de katıldı. Gül, üretimde kullanılan ve tamamen otomatik ve fotoselli dev pres makinalarını gazetecilere göstererek, "Makinalar da atlar gibi. Önüne bir engel çıkınca duruyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül daha sonra Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde Süleyman Çetinsaya Kültür merkezi ile lojmanların temel atma töreni ile hayırseverlere plaket verilmesi törenine katıldı

OE,DÖ,VD (AAA) - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Kayserispor Boyteks Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title