Haberler

Cümbüş-Ü Cümbüş'ten Başkan Kocadon'a Teşekkür Ziyareti

Bodrum Belediyesi'nin himayesinde "Cümbüş-ü Cümbüş" adlı gösterileri ile Ramazan gecelerini renklendiren Teatrofil Tiyatro Topluluğu oyuncuları Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi'nin himayesinde "Cümbüş-ü Cümbüş" adlı gösterileri ile Ramazan gecelerini renklendiren Teatrofil Tiyatro Topluluğu oyuncuları Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri kapsamında "Ramazan Eğlencesi" olarak sahnelenen "Cümbüş-ü Cümbüş" adlı ortaoyununun oyuncuları Musa Can Pekcan, Tuğçe Şener, Mert Kulbak, Alp Özbayram, Merve Güran, Onur Gürçay, Kübra Balcan ve Nildağ Tosun'dan oluşan Teatrofil Tiyatro Topluluğu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan genç tiyatro oyuncuları; "Bizler tiyatro okuyan öğrencileriz ve kendimizi geliştirmek için orta oyunumuzu köylerde sahneye koymak istediğimizi Sayın Mehmet Kocadon'a bir dilekçe ile ilettik. Kendisinin başarılı gençlere destek verdiğini biliyoruz ve sağ olsun dilekçemizi onayladılar. Bize olumlu yaklaşan ve ulaşımdan ses sistemine her türlü desteği esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon'a sonsuz teşekkürler. Bizler Teatrofil Tiyatro Topluluğu olarak hem geleneksel Türk Tiyatrosunun unutulmaması hem de köylerdeki halkla iç içe olmak için oyunlarımıza başladık. Gittiğimiz her köyden olumlu tepkiler aldık. Ayrıca ekibimize gösterilen ilgi ve misafirperverlikleri için tüm köylerdeki vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, "Gönüllü olarak Bodrum'da tiyatro sahnelemek isteyen gençleri canı yürekten kutluyorum. Bodrum Belediyesi'nde ben ve ekibim göreve geldiğimiz günden itibaren kültür, sanat, spor ile uğraşan tüm gençlerimize yürekten destek verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bana büyük bir medeni cesaretle 'biz her gün iftardan sonra köylerde tiyatro oynamak istiyoruz' diyerek dilekçe veren arkadaşlarımı hiç düşünmeden kabul ettim. Başarıya giden yolda gençlerimizin yanlarında olmalıyız. Köylerden bana bu gençlerimiz için çok olumlu övgüler geldi. Her birinin sanatsal yeteneklerinin yanında terbiyeli, saygılı olmaları konusunda da bilgiler geldi. Dilekçelerine olumlu imza attıktan sonra Bodrum Belediyesi'ni ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u mahcup etmeyen bu kardeşlerimizi ayrıca bu yönleriyle de tebrik ediyor tiyatro hayatlarında başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Teatrofil Tiyatro Topluluğu "Cümbüş-ü Cümbüş" adlı ortaoyunlarını 24 Temmuz günü başlayarak Bodrum Yarımadası'nda bulunan köylerde sahnelediler. Toplam 15 köyde, Dereköy, Yukarı Mazı, Kemerköy, Pınarlıbalen, Kadıkalesi, Yalıçiftlik, Kızılağaç, Armutçuk, Yakaköy, Tepecik, Çömlekçi, İslamhaneleri, Sazköy, Bahçeyakası ve Çamarası'nda oynanan "Cümbüş-ü Cümbüş" oyunu seyredenlere keyifli bir ramazan akşamı yaşattı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title