Haberler

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Güncelleme:

Oyuncu Sermet Yeşil, Çukur'un 36. bölümünde diziye dahil oldu. Sermet Yeşil, dizide 'Vartolu'yu derinden etkileyen gizemli bir kişiliği canlandıracak.

Çukur dizisi Berkay Ateş, Erkan Avcı ve Necip Memili'nin ardından Sermet Yeşil'i de projeye dahil etti. Meczup bir karakteri canlandıracak olan Sermet Yeşil, 'Vartolu'yu derinden etkileyecek.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

ÇUKUR DİZİSİNİN 36. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karakuzuların 'Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur'dan biri alınacak' sözü, Çukur'da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur'u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali'den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur'u toparlayamazlarsa Cumali'nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

SERMET YEŞİL KİMDİR?

1977'de Eskişehir'de doğan Sermet Yeşil, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu'da görev aldı.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Tiyatro Anadolu bünyesinde Keşanlı Ali Destanı, Bay Biedermann ve Kundakçılar, Fırtına, Melekler Şehri, Kökler, Kuru Gürültü, Midas'ın Kulakları, Körayak ve Hırsız isimli oyunlarda; 2005 yılından bu yana da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Kuvayi Milliye, Karmakarışık, Büyük Aşıkların Sonuncusu, Caligula, Sırça Kümes, Bay Kolpert, Özgürlüğün Bedeli oyunlarında yer aldı. Halen TiyatroPol bünyesinde Teklif adlı oyunda oynuyor. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Sermet Yeşil, televizyon ve sinema çalışmalarına da devam ediyor.

Çukur Dizisine Ünlü Oyuncu Sermet Yeşil Dahil Oldu

Rol aldığı yapımlar arasında, Gişe Memuru, Kosmos, Kaç Para Kaç, İlkbahar-Sonbahar, Hiçbiryerde gibi sinema filmleri ile Leyla ile Mecnun, Mor Menekşeler, Eski Hikaye ve Şubat gibi televizyon dizileri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Necip Memili Sermet Yeşil Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

muhabbet kuşıu:

Bu dizide bir gram gerçeklik yok. dizide ne devlet var ne ordu, ne de polis. kafasına göre millet birbirini öldürüp, istanbul göbeğinde el bombası atıyor. Kurtlar vadisini de geçtiniz. Milletde beyni yıkanmış Adrenalin manyağa olmuş. Sorgulamadan izliyorlar

25
4
yanıtYanıtla
ses:

Tamamen keyifli vakit geçirmek için izliyorum, dizide cok gerceklik aramıyorum artık, izlediğim kadarıyla öyle bir çabasıda yok diziye senaristin kurguladığı bir dünyada geçiyor.

yanıt10
yanıt0
KİNG:

arkadaşım zaten diziler tamamen kurgudur. Kurgu: gerçekte olmayan anlamına gelir. diziler ve filmler bu şekilde yapılır. o yuzden bazılarında gerçek hikayeden alınmıştır yada uyarlanmıştır derler. sana bir tavsiye film ve dizileri gerçek miş gibi izleme :) hayal kırıklığa uğrarsın byyy

yanıt3
yanıt0
izleyenleree....:

bunu izleyenlerin ta aklının tasına attırayımm. e bu dizi türkiyede belki bolivyada kolombiya da izlenir sadece

3
7
yanıtYanıtla
12345:

SEN İZLEMİYORSUN DİYE İZLEYEN İNSANLARA NİYE HAKARET EDİYORSUNSENİN İZLEDİĞİN DİZİ YA DA PROGRAMI BEN SEYRETMİYORSAM NİYE SANA BUNU İZLEYENİN . . . . . . . . . . . . . . . DEMEM Mİ GEREKİYOR

yanıt3
yanıt2
özür dilerim 12345:

haklısın kardeş. özür dilerim. bu şekilde kibarca uyardığın için de aferin. siz gibi insan lazım melekekete.

yanıt0
yanıt0
Cherokee:

Toplumun çoğu cahil, yeni nesil bomboş asalak bir jenerasyon , ve tv de mafya dizileri.. Ooooohhhhh ne güzel... Mafyalığa, suça özendirmeye devam..bu ülkeye En büyük kötülüğü yapıyorsunuz haberiniz yok.... Çukurmuş. Hay ben sizin çukurunuza........

8
1
yanıtYanıtla
ses:

Bu iş dizi kaldırmakla çözülmez, diziyi kaldırdın interneti sinemayı oyunları ne yapacaksın. Bu işin çözümü bireylerin eğitim seviyesini yükseltmektir. Bu diziler kalkınca emin ol hiç bir şey çözülmez bu iş cahil olmayan, başıboş olmayan insan yetiştirme ile çözülür, ben vakit geçirmek ve eğlenmek için tercih ediyorum, Hatta kötüleri saf kötü yapamıyorlar zaten bizim dizilerinin çoğunda. (sevgilileri ayırmaya çalışan kadın karakterleri hariç)

yanıt3
yanıt1
Ad:

Bu diziyi zekası yetmeyen beyinsizler izlemiyor maalesef. Türkiye tarihinin en iyi dizisi varken giderler mal gibi Sen Anlat Karadeniz izlerler, edho, kadın vb. saçmalık dolu şeyler izlerler, zekası diziyi anlamaya yetmeyince hiç güzel değil derler, bilmem saçma derler beyin olmadığı için siz onlara bakmayın henüz izlemeyenler bu dizi Türkiye tarihinin en iyi dizisi. İzlemeyen herkese öneririm.

2
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çokta tın

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title