Haberler

Colın's'in Yeni Sezon Kadın Koleksiyonuyla Herkes Tarzını Yansıtıyor

Güncelleme:

COLIN'S, 2014 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu'yla en yakın arkadaşınız olmak için yola çıkıyor.

COLIN'S, 2014 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu'yla en yakın arkadaşınız olmak için yola çıkıyor. Rahatlık ve şıklığı ana tema olarak belirleyen COLIN'S, hem jean koleksiyonu hem de tamamlayıcı ürünleriyle size günün her saatinde kendi tarzınızı yaşatıyor.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN'S, 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'yla günün her saatinde tarzınızı yaşatıyor. Her dakika rahatlığı ve şıklığı üzerinize taşımak için yola çıkan COLIN'S, indigonun farklı tonlarını jeanlere uyarlayarak ofis hayatını hedef alırken, soft tuşeli jeanler ile de hafta sonu ve günlük kullanımı ön plana çıkarıyor. Tamamlayıcı ürünleriyle de göz dolduran COLIN'S, yazı her kıyafetinizde hissetmenizi sağlıyor.
COLIN'S ile jeanler hayatın merkezinde

2014 İlkbahar/Yaz Denim Koleksiyonu'yla geniş bir skalada detaycı bir yaklaşım sergileyen COLIN'S, kumaş özellikleriyle de adından söz ettiriyor. Denim kumaşının yanı sıra özel kumaşlardan da yararlanan COLIN'S, giyildiğinde vücudun şeklini alan ve formunu kaybetmeyen soft tuşeli kumaşları sıkça kullanıyor. Jean giyimini kolaylaştıran ince ağırlıktaki nefes alabilen kumaşlar sayesinde de sıcak havalara meydan okuyor. Detaycı yaklaşımını her sezon olduğu gibi bu sezon da koruyan COLIN'S jeanler özel fermuar ve aksesuar detaylarıyla daha canlı bir hal alırken, jeanlerin tersi için mint yeşili ve turuncu gibi renklere de koleksiyonda yer veriliyor. Taşlar, işlemeler ve baskılarla eğlenceli hale gelen jeanler, vintage yaklaşımlarıyla da büyüleyici bir hal alıyor.

Jean koleksiyonu bu sezon skinny jean Sally ve bootcut Monica üzerine kurgulanıyor, kadın vücudunu ince göstermesiyle Monica'nın flare fiti, hem salaş hem de slim New Boyfriend fitiyle de koleksiyona yeni bir soluk getiriyor.

COLIN'S 7 yeni temasıyla herkesi etkisi altına alıyor

2014 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu ile yazın içleri ısıtan tüm renklerini üzerinize taşıyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da her kadının kendini bulacağı bir tema hazırlayan COLIN'S, içinizdeki kusursuz, şehirli, bakımlı ve sıra dışı kadını dışa vurmanıza yardımcı oluyor.

Perfect Pastels, Modernist, Bohemian Rhapsody, Campus Girl, Ocean Florals Candy Girl ve Beach Club temalarıyla her zevke ve günün her dakikasına vurgu yapan COLIN'S, ilkbahar ve yaz için her detayı düşünüyor.

Doğallığın rengi beyaz ve pembeyle tasarlanan 'Perfect Pastels' temasıyla COLIN'S, pastel tonları sevenlere romantik bir yaz armağan ediyor. Etekler, şortlar, tulumlarla hazırlanan tema, şifon gömlekler, elbiseler ve aksesuarlarla tamamlanıyor. Uzun elbise ve eteklerin ön plana çıktığı Perfect Pastels, yaz sıcaklarında daha rahat günler geçirmenize olanak sağlıyor. Temanın ana renkleri ise pudra, beyaz, ekru, mint yeşili, soft pembe ve denizköpüğü olarak karşımıza çıkıyor.

Modanın vazgeçilmezi siyah ve beyazın uyumundan yola çıkan 'Modernist' teması ise siyah sevenlere yaz sıcağında daha rahat ve şık alternatifleri beyazla kombinleyerek sunuyor. Siyah ve beyazın dansıyla kloş etekler, uzun elbiseler, trençkotlar ve taytların öne çıktığı temada grinin de her tonu bulunuyor. Klasik ya da spor kullanımına olanak veren ürünler ile Modernist teması, çizgili ve grafik desenlerle sunuluyor.

70'ler ve 80'lerin ruhunu yansıtan ' Bohemian Rhapsody' nostaljik esintileriyle etnik bir tarz yaratmanıza olanak sağlıyor. Püsküller, çiçek desenleri ve grafik baskılarıyla Bohemian Rhapsody temasında safran sarı, vizon, açık pembe renkleri ön plana çıkıyor.

Değişim seven, genç, dinamik ve kolejli temasıyla her sezonun vazgeçilmezi olan 'Campus Girl' enerjiyi ve genç görünümü ön plana çıkarıyor. Koton ve likralı kumaşlar, ekose dokumalar, baskılı t-shirtler, denim etek ve pantolonlarla tamamen renkli bir görünümü olan Campus Girl temasında mavi, yeşil, turuncu, sarı ve renklerin neon yansımaları en göz alıcı detay olarak karşımıza çıkıyor.

Kumsalın hayat veren etkisi ve şehrin şıklığının bir araya gelmesiyle oluşan 'Ocean Florals' dikey ve yatay çizgiler, puantiyeler, fırfırlar, dantel kumaşlar, yazlık floral desenler ve püsküllerle hayat buluyor. Eğlenceli desenlerle oluşturulan ve her biri birbirinden göz alıcı şort, etek, pantolon, baskılı t-shirt, çiçekli gömlekler içeren Ocean Florals, marina mavisi, kırmızı, turkuaz, mint yeşili, sarı ve pembenin müthiş uyumunu da içinde barındırıyor.

Genç kızların, her detayında kendinden bir şey bulacağı 'Candy Girl' teması esprili, modayı takip eden, hayat tarzını kıyafetlerine yansıtan gençleri hedef alıyor. Candy Girl temasının neon ışıltıları yeşil, turuncu, mavi, pembe ve yeşille birleşerek gençlik ateşini sokaklara taşıyor.
Yaz sıcaklarında serinlemek isteyenlerin yeni tercihi 'Beach Club' teması içinde etnik, floral, marin ve kampüs trendlerini barındıran beach şortları, baskılı t-shirtleri ve bikinileriyle ön plana çıkıyor. Kumsalda ve havuz partilerinde farkını yansıtmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği cıvıl cıvıl bir tema olan Beach Club ile neon yeşil, neon turuncu, soft pembe, beyaz ve mavinin karışımı renkler beachlere yansıyor.

COLIN'S aksesuar: Şıklığını detaylarda yakalamanın en kolay yolu

COLIN'S 2014 İlkbahar/Yaz Aksesuar Koleksiyonu, cesur renklerin dansını yaz ile harmanlayarak sunuyor. Mercan, su yeşili ve tonları, saks mavisi, fuşya, ekru ve kırmızı renklerin başı çektiği aksesuar koleksiyonu, şallar, bikiniler, flip flop terlikler, çantalar, kemerler ve cüzdanlardan oluşuyor. Bu sezona özel olarak hayvan desenleri, etnik desenler ve geometrik baskılar da öne çıkıyor.

Çantalarda siyah ve beyazın bir arada kullanılışı, marin çizgiler, zincirli kapitone modeller, omuz shopping bag tarzı modeller oldukça fazla görülürken, gençlerin favorisi sırt çantasını da bu sezon koleksiyona dahil ediyor.

Kemerlerde renk ve incelik detayıyla hareket eden COLIN'S, parlak rugan malzeme, altın ve gümüş rengi, lazer kesimli detaylar, gold rengi çivi ve kuşgözü aksesuarlarla, leopar desenlerle göz dolduruyor.

Plaj grubunda bikini ve flip flop terliklerde rengârenk çizgili modelleri ön plana çıkaran COLIN'S, grafik baskılar, çiçek baskılar ile ön plana çıkıyor. Coral ve mint yeşili renkler ise plaj ürünlerinin favorisi.

Saatlerde gold renk kasa, gold renk kayış, taş süslemeler, krono kadran, beyaz ve gold renklerin birlikte kullanımı göz dolduruyor.

Gözlüklerde cat-eye çerçeveler ve 80'li yıllara damgasını vurmuş efsanevi modeller ile şıklığınıza şıklık katıyor. Yuvarlak kasalı ve her renkte aynalı camlar ile yazın cool havasını gözlerinize yansıtıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bohemian Rhapsody Tema Vakfı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title