Haberler

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si, Gerçek Hayattaki Haliyle Ağızları Açık Bıraktı

Güncelleme:

Uzun süredir Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Melek Şahin'in, gerçek hayattaki hali takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Yıllardır Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Emine' karakterine hayat veren Melek Şahin'i dışarıda görenler tanımakta güçlük çekti.

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Gerçek Hayattaki Haliyle Ağızları Açık Bıraktı

"KİMSE EMİNE OLDUĞUMA İNANMIYOR"

İlk olarak 2002 yılında ekranlara gelmeye başlayan ve şu anda da Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin hafızalara yer etmiş isimlerinden birisi olan Melek Şahin'in sosyal medya hesabından paylaştıklarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 48 yaşında olan Melek Şahin, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine katılmış ve görenleri hayrete düşürmüştü. Dizideki rolünün aksine koyu renkte derin göğüs dekolteli bir elbise giyen Şahin'i kimse tanıyamamıştı. Verdiği bir röportajda da set dışındaki hayatı için "Kimse benim Emine olduğuma inanmıyor, hatta benimle iddialaşıyorlar." diyen Melek Şahin'in sosyal medya hesabını 42 bin kişi takip ediyor.

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Gerçek Hayattaki Haliyle Ağızları Açık Bıraktı

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Gerçek Hayattaki Haliyle Ağızları Açık Bıraktı

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Gerçek Hayattaki Haliyle Ağızları Açık Bıraktı

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Gerçek Hayattaki Haliyle Ağızları Açık Bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Melek Şahin Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

dadaş:

neden hizmetçinin başı kapalı bu dikkatimi çekti başka dizilerde de çalışan hizmetliler genelde kapalı bu bir subliminalmesaj mı ? he öyleyse bilinsin ki verdikleri mesaj ters anlaşılıyor açıkların hiç bir iş yapamadıklarını her işlerini kapalı kadınların gördüğü mesajı çıkıyor. ;)

23
10
yanıtYanıtla
asar61:

İş arıyonuz değilmi. Çünkü yemek yapıyor toz alıyor saçı kılı dökülmesin diye yada normal bir ailenin kızı para kazanamazmı illa başınımı açması gerekiyor. Ne kapalılar görüyoz nede açıklar ikiside birbirinden kötü ama ne açıklar var ne kapalılar ikiside birbirinden dürüst hanımerfendi. Boş yapmayın la.

yanıt1
yanıt1
coşkun dönmez:

TAŞ GİBİ KADIN MAŞALLAH

15
14
yanıtYanıtla
Mert Sert:

Ağzım açık kaldı, bir türlü kapatamıyorum. Ne yapmalıyım?

26
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

toplum ahlakını erozyona ugratan bu diziler oldugu müddetçe,yetişen nesiller ateist olmaya devam edeceklerdir..

18
4
yanıtYanıtla
MAHONİ:

amaninnnnnn

19
3
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Adamı hasta etme emine

yanıt18
yanıt0
JÜL SEZAR:

pınar altug dan daha guzel

20
0
yanıtYanıtla
SEZARA:

BOŞ KELEK KAVUN GİBİSİN SEZAR

yanıt0
yanıt0
Bingöl:

Bence Emin’e daha güzel

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title