Haberler

CHP Yeşilyurt Adayı Porgalı Projelerini Açıkladı

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Yeşilyurt için yapmayı düşündüğü projelerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (MHP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, yerel seçim sürecinin sadece projelerin konuşulduğu bir süreç olması gerekirken, kasetler üzerinden siyaset yapıldığını belirterek, "Sadece yapacağımız hizmetleri anlatacağız, hiçbir rakibimizi eleştirerek karalama kampanyasına girmeyeceğiz" dedi.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, Yeşilyurt için yapmayı düşündüğü projelerini açıkladı. Malatya Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje açıklama törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil, partinin kadın ve gençlik kolları, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye başkan adayları, oda, dernek, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise Hulisi Porgalı'nın başarısının bir ekip başarısı olduğuna vurgu yaparak, Porgalı'nın eşi Nihal Porgalı ile birlikte çalıştığını ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatının da desteklerini her zaman aldığını ifade etti. Ağbaba, "Hulisi Porgalı Yeşilyurt'la bütünleşmiş ve Yeşilyurt aradığını bulmuş" dedi.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, yerel seçim sürecinin sadece projelerin konuşulduğu bir süreç olması gerekirken, kasetler üzerinden siyaset yapıldığını belirterek, "Ülkemiz 30 Mart yerel seçimlerinde yerel yöneticilerini seçecektir. Aslında yerel seçim süreci siyasetten uzak tamamen projelerin yarışacağı seçim atmosferinde geçmeliydi. Maalesef içinde geçtiğimiz süreç bizi öyle bir noktaya getirdi ki, projelerin adı sanı okunmadan, kasetler üzerinden siyaset yapılır duruma düştük. Artık miting alanlarında kasetler ve tapeler halkımızın bu seçimlerde kutuplaşmasına neden oldu. Fakat biz, bundan 4 ay önce seçim çalışmalarımıza başladığımızda seçim ilkelerimizi ortaya koyduk" şeklinde konuştu.

"Sadece yapacağımız hizmetleri anlatacağız, hiçbir rakibimizi eleştirerek karalama kampanyasına girmeyeceğiz" diyen Porgalı, şöyle konuştu; "Siyaset konuşmayacağız, hizmet konuşacağız. Popülizm yapmayacağız gerçekleri anlatacağız. Yapamayacağımız hiçbir hizmetin sözünü vermeyeceğiz. Dil, din, mezhep ve cinsiyet ayrımcılığı yapmadan toplumun tüm renklerine saygı duyup zenginliğimiz olarak değerlendireceğiz. Yeni Yeşilyurt ilçesindeki mahaller arasında ayrım yapmadan kaliteli hizmeti her mahallemize götüreceğiz. Bu ilkelerimiz doğrultusunda biz bir hizmet yürüyüşüne başladık"

Projelerini kendilerine saklamak yerine, 30 Mart yerel seçimlerinde kim gelirse gelsin ona vermeye de hazır olduklarını belirten Porgalı "Bu yürüyüş dil, din mezhep ve cinsiyet ayrımcılığına son verme yürüyüşüdür. Bu yürüyüş siyasetin kirli yüzünden uzak durup yeni Yeşilyurt'u yeniden yapılandırma yürüyüşüdür" dedi.

Hulisi Porgalı ana başlıklar halinde projelerini özetle şöyle sıraladı: "Kayısı ve Kiraz Borsası, yer altı - yer üstü otoparklar, çok amaçlı sabit semt pazarları, E-Belediyecilik, Yeşilyurt'un sultanları, doğa sporları merkezi, 4 mevsim sosyal hayat, meslek edindirme kursları (MEK), gezici sağlık aracı, eko-çöp, her semte spor kompleksi, aile danışma merkezleri, gezegen evi ve bilim merkezi, her semte kültür merkezi, atlı sporlar merkezi, kent kütüphanesi, Malatya'ya 2. üniversite, hamarat eller atölyesi, müzik ve resim okulu, hayvanat bahçesi, akvaryum, Yeşilyurt kapalı spor salonu, huzur mahallesi, yaz okulları, asfalt ve kilit taşı üretim merkezi, benim evim, sosyal market, sen de katıl, engelsiz Yeşilyurt, çarpık kentleşmeye son, bisiklet ve yürüyüş yolları, mevsimlik işçi evleri, afet yönetim merkezi, mezarlık düzenlemeleri, yeni belediye binası, haftalık halk günü, gündüz bakımevi, fidan, çiçek ve çim üretim merkezi, güneş panelleri elektrik üretimi, her semte yüzme havuzu, uluslararası kiraz festivali, yeni Yeşilyurt hatıra ormanı, yeşil marketler, Vadi Yeşilyurt, Parkım güvende, Yeşilyurt gençlik merkezi, Yeşilyurt Belediyespor, Fahri Kayahan, Yeşiltepe, Konak, Dilek, Özsan Sanayi Sitesi, Yeşilyurt Musiki Cemiyeti, Yeşilyurt eğlence adası, Yeşilyurt STK merkezi, can dostum, organik Pazar, trafik park, Yeşiltepe ve Yakınca galericiler sitesi, Yeşilyurt Yardım Gönüllüleri Derneği." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hulisi Porgalı Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title