Haberler

CHP Parti Meclisi'nde "Yumruklu Kavga" İddiası

Güncelleme:

CHP, ön seçim konusunu kurultaydan sonraki en yüksek karar organı olan Parti Meclisi toplantısında 'Yumruklar'ın gölgesinde görüştü.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde toplanan CHP Parti Meclisi yönetimi, ön seçim konusunu ele aldı. Ön seçim konusu, kurultaydan sonraki en yüksek karar organı olan Parti Meclisi toplantısında ''Yumruklu kavga arasında'' görüşüldü.

2 İSİM YUMRUKLAŞTI

CHP, erken seçim nedeniyle ön seçim zorunluluğunu yönetmelikle ortadan kaldırdı. Bu değişikliğin uygulanabilirliğine Yüksek Seçim Kurulu karar verecek. Gergin anlar yaşanan toplantıda, iddiaya göre PM üyesi Durdu Özbolat ile Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik arasında yumruklaşmaya varan kavga çıktı.

YSK ONAY VERMEZSE SANDIK KURULACAK

CHP PM toplantısında oy birliği ile ön seçim şartı kaldırıldı. Yönetmelik "Son seçimin yapıldığı tarihi izleyen 1 Ekim günü başlayacak yasama yılı tamamlanmadan seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi halinde PM, yüzde 15'lik kotaya bağlı kalmaksızın aday belirleyebilir" şeklinde düzenlendi. YSK bu değişikliğe onay vermezse ön seçim için 8 Eylül'de sandık kurulacak.

"ADAYLAR YERİNİ KORUYACAK" MESAJI

Kılıçdaroğlu PM'de ön seçimle gelen milletvekillerinin yeni aday listesinde yerlerini koruyacağı mesajını verdi. Kılıçdaroğlu'nun özellikle düşük oy farkıyla milletvekili çıkarılamayan iller başta olmak üzere "dengeleri" korumak için bazı değişiklik yapacağı belirtiliyor.

YUMRUKLU KAVGA

İddiaya göre, Toplantıda Kahramanmaraş eski milletvekili PM üyesi Durdu Özbolat ile Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik arasında yumruklu bir kavga yaşandı. Tartışmanın yurt dışı örgütlenmesi konusunda söz alan Özbolat'ın Özçelik'e yönelik eleştiride bulunmasından kaynaklandığı öne sürüldü Özbolat'ın kendisine yanıt veren Özçelik'e yumruk attığı, araya giren diğer üyelerin kavgayı yatıştırdığı iddia edildi. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu Murat Özçelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (137)

muhammed mustafa allaha özlemMobil-ANDROID:

hdp baraj açtı diye chp seviçte pilav dağıtı yeteki akparti düşsün türkiye kaybetsede sorun değil bular ülkeyi düşünmiyor sadece kotuk sevdalisıdırlar chp okynus medya doğan medya sürekli hdp pkk yı savunuyorlar manşetlerini yapıyorlar buları mehşurlaştıyorlar

60
1
yanıtYanıtla
....ccc:

Ulan gun gelecek butun gerckler ortaya cikacak o zaman yine ak mi diyceksinz yoksa kara mi

yanıt0
yanıt0
şifreler:

Atatürk dedikleri büyütüp kendilerine kahraman yaptıkları ve halkı kandırdıkları Şahıs türk diyil dışarıda osmanlıyı yıkan Şahıs lar CHP yerine kurmuş ve halen onların kontürölünde ve Asırlarca tc geriletmek darbe vurmak icin kurulan parti Yöneticileri ermeni Yahudi ve saire .

38
18
yanıtYanıtla
CcC:

Sen ne çok biliyormussun be. . Maşallah binlerce kitap okuyan 16 lisan bilen İlber Ortaylı bile seninle gurur duyuyordur. . !!! Angut

yanıt1
yanıt5
yilmut:

vay be sen neymişsin. . ulan zibidi bunu yeni doğmuş bebelere anlatsan inanmazlar. . . avrupaya anlatsan inanmazlar. . . dünyaya anlatsan inanmazlar. . sen yalnızca AKP yalakalarına ya da gerici yobaz sahte din tacirlerine anlat ki inansınlar. . Allah beyin dağıtırken sen neredeydin. . unutulmuşsun galiba . . . cahil adam. . . !!

yanıt4
yanıt4
......:

aptalın önde gideni Atatürk kadar seni rte Türklüğü savunsaydı şuan ki karmaşalar olmazdı

yanıt0
yanıt0
ESKİ CHP Lİ YENİ MHP Lİ:

CHP DEN DE BAŞKA Bİ CACIK OLMAZ ZATEN SAHTE ATATÜRK CÜLER.

49
5
yanıtYanıtla
TSK:

Demokrat CHP, kavga bunların benliğine işlemiş.

39
10
yanıtYanıtla
psikolog:

evladım böyle basit kavgalar yalakalıktan iyidir. . .

yanıt22
yanıt28
klasikler...:

Koltuk sevdasi kavgalari basladi :))

37
11
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title