Haberler

CHP'li Torun'dan Başkan Atabay'ın çalışmalarına övgü

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Didim'de devam eden çalışmaları incelemek ve değerlendirmek üzere ilçeyi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Didim'de devam eden çalışmaları incelemek ve değerlendirmek üzere ilçeyi ziyaret etti. Seyit Torun'a, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır eşlik etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener tarafından karşılanan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindekiler, Didim Belediyesi tarafından kentte yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Birçok turizm kentine örnek olan, 2. Koy'da yapımı devam eden 4 bin kişilik Amfi Tiyatro ile Didim Gençlik Merkezi'nde devam eden çalışmaları inceleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, faaliyetler hakkında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'dan bilgi aldı.

Didim'e yapılan başarılı çalışmalar için Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve ekibine teşekkür eden CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Didim'de, Didim Belediyesi tarafından çok güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor, Didim'de böylesine güzel hizmetler görmek bizleri mutlu ediyor. Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay'a kentte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun'un Didim'e gelerek yapmış olduğumuz çalışmalarımızı incelemesi bizi onurlandırdı. Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile birlikte, Kültür ve Sanatın merkezi Didim'imize yapmış olduğumuz büyük yatırımlardan birisi olan 4 bin kişilik Amfi Tiyatro projemizin inşaatı ve gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz büyük projelerden birisi olan Didim Gençlik Merkezi'mizin inşaatını gezdik. Ayrıca kendilerini Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte, Didim'e yapacağımız Kültür Merkezimiz ve uyum içerisinde sürdürdüğümüz diğer çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Ziyaretlerinden dolayı CHP Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun'a, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan'a, Süleyman Bülbül'e ve CHP İl Başkanımız Ali Çankır'a teşekkür ederim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Seyit Torun Hisarcık Didim Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title