Haberler

CHP'li Milletvekilleri Karabük'te Esnafı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Karabük'te, CHP'li 10 milletvekili, esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Karabük'e gelen CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İhsan Özkes, Faik Tunay ve Süleyman Çelebi, Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan ile Bülent Kuşoğlu, Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Antalya Milletvekili Arif Bulut ve Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Milletvekilleri daha sonra Kemal Güneş Caddesi'nde bulunan Karabük Belediyesi'nin önünde toplandı. CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Taksim Gezi Parkı'nda ki olaylar nedeni ile hayatlarını kaybedenler için üzgün olduğunu belirterek, ölenlere rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Öğüt, Kardemir Karabük spor'un Spor Toto Süper Ligi'nde kalmasına sevindiklerini belirterek, "Bu takıma herkesin desteğini istiyoruz. Karabük spor alt yapısı bakımından çok eksik. Karabük'te göç vardı. Bu göçten doğan açığı Karabük Üniversitesi'nde ki 25 bin öğrenci kapattı. Ancak öğrencilere sosyal imkan sağlayamıyoruz. Ulaşım ve yurt sorunu hat safhada. Bütün yurdu saran alışveriş merkezi hastalığı Karabük'te de var. Esnaf zor durumda. Kermesler de uzun süreli olursa esnafı yoruyor. Çek ve iş güvenliği yasası ile ilgili de sıkıntıları büyük. Belediyenin alt yapı yetersizliğini gidermesi lazım" dedi.

SURİYELİ GÖÇMENLERİN İLLERE GÖNDERİLMELERİ AÇIKLANMALI

Öğüt, kentte işsizliğin yüzde 12'ler de olduğunu ve bunun da bir an önce azaltılması gerektiğinden belirterek, "Bu işsizlik yetmiyor gibi birde kente Suriyeli göçmenleri getirdiler. Türkiye'nin her yerine olduğu gibi Suriyeli göçmenleri buraya getiriyorlar. Mültecileri de buraya getiriyorlar. Bunun amacı ne? Seçimlerde birşeyler mi hazırlamak, yoksa ucuz iş gücü olsun mu demek? Onu da bilemiyoruz. Bu Suriyeliler konusunda da halka birşeyler anlatılması gerektiğini söylüyoruz. Suriyeli göçmenler başımızın tacı, komşularımız. Ama böyle parça parça bir yerlere hedef olarak dağıtılması da bizim açımızdan çok iç açıcı değil. Amaçlarının ne olduğunu bilemiyoruz maalesef" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Gökmen Öğüt Rıza Yalçınkaya İhsan Özkes Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title