Haberler

CHP'li Bekaroğlu: "İkizdere'de insanlar yaşam alanlarını korumak istiyor"

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'nin İkizdere ilçesinde açılacak taş ocağını protesto edenlerin yaşam alanlarını korumak istediğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'nin İkizdere ilçesinde açılacak taş ocağını protesto edenlerin yaşam alanlarını korumak istediğini söyledi.

Bekaroğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, söz konusu taş ocağı nedeniyle doğal yaşam alanlarının zarar göreceğini savundu.

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ve Bakanlığının, bu proje konusunda sahtecilik yaptığını" iddia eden Bekaroğlu, "İkizdere'de vatandaşa karşı 'Cumhurbaşkanını mahcup etmeyeceğiz, sözü yerde kalmayacak.' diye propaganda yapılıyor. Sayın Erdoğan'ın bunlardan haberi var mı?" sözlerini sarf etti.

İkizdere'de son 20 yıldır seçimlerde en yüksek oyu AK Parti'nin aldığına işaret eden Bekaroğlu, "Bu yaşananların oyla ilgisi yok. İkizdere'de insanlar yaşam alanlarını korumak istiyor." diye konuştu.

Mehmet Bekaroğlu, Rize Valiliğince İkizdere'de kamu düzeninin sağlanması ve salgınla mücadele tedbirlerinin uygulanabilmesi için gösteri, yürüyüş ve basın açıklaması yapılmasının 15 gün süreyle yasaklanmasını eleştirerek "İkizdere'de öksürmek, bir yere gitmek, bir yere bakmak yasak çünkü Mehmet Cengiz oraları yıkacak." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Bekaroğlu İkizdere Rize Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title