Haberler

Cesc Fabregas: Beni Real Madrid'e Alın

Güncelleme:

Chelsea'nin orta saha oyuncusu Cesc Fabregas'ın, Real Madrid'in başkanı Florentino Perez'le irtibat kurup takımında forma giymek istediğini iletti.

Chelsea'de forma giyen Cesc Fabregas ; Real Madrid'e tranfer olmak için La Liga devinin patronu Florentino Perez ile iletişime geçti.

KATALONYA KARIŞABİLİR

Maviler'in yeni teknik adamı Antonio Conte'nin kendisine ligin açılış maçında forma şansı tanımaması üzerine kadroda yer almak istemediği öne sürülen İspanyol futbolcunun bir an önce Madrid takımına transfer olmak istediği yazıldı. Ancak Fabregas'ın bu ricası ülkenin karışmasına sebep olabilir; çünkü 29 yaşındaki futbolcu, başarısını Barcelona'ya borçlu.

Katalan kulübün altyapısından yetiştikten sonra Arsenal formasını giymek üzere İngiltere'ye giden, ardından 2011-14 dönemleri boyunca Barça forması giyen Cesc Fabregas, son 2 yıldır Chelsea'deydi.

PEREZ'İ ARADI

Takımının geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kucaklayan Leicester City'den N'Golo Kante'yi transfer etmesi üzerine Conte'nin ilk 11'inde bulunamayan Fabregas, bunun üzerine Eflatun-Beyazlılar'ın başkanı Florentino Perez ile irtibat kurdu.

Öte yandan Madrid ekibinin ise, orta saha oyuncuları Isco ve James Rodriguez'i satma düşüncesinde olduğu kaydedildi.

JUVE VE PSG'YE TAVSİYE EDİLDİ

İngiltere'nin prestijli gazetelerinden Mirror da Fabregas'ın Juventus ve Paris Saint Germain'e tavsiye edildiğini yazdı. Yıldız oyuncusu Paul Pogba'yı Manchester United'a rekor bir teklifle satan Serie A ekibinin yeni bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı var.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Florentino Perez Cesc Fabregas Real Madrid Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title