Haberler

Ceren Moray, TRT 1 Dizisiyle Dalga Geçince Ortalık Karıştı

Güncelleme:

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin oyuncusu Ceren Moray, TRT 1'de yayınlanan Vuslat dizisinin afişini dantele benzetince ortalık karıştı.

Star'da yayınlanan Avlu dizisinin oyuncusu Ceren Moray, TRT 1'de yayınlanan ve yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek Vuslat dizisinin afişini dantele benzetince ortalık karıştı. Önce Vuslat'ın başrol oyuncusu Devrim Özkan, ardından Baran Bölükbaşı, son olarak da yönetmen Barış Yöş, esprili paylaşımlarla durumu ti'ye aldı.

Ceren Moray, TRT 1 Dizisiyle Dalga Geçince Ortalık Karıştı

"DANTEL SEVER MİSİN ÇOCUK KADIN?"

Her şey Ceren Moray'ın Instagram adresinden Vuslat dizisinin sokaktaki afişinin fotoğrafını yayınlayıp "Yav bu nedir artık ya, kombinin üstüne serilmiş dantel gibi dizi" paylaşımını yapmasıyla başladı. Dizinin başrol oyuncusu Devrim Özkan, Moray'a dantelin anlamını paylaştığı yazının üzerine eklediği "Dantelin nerede durduğu değil, nasıl emeklerle ortaya çıktığıdır önemli olan. Emek, takdir değil saygı bekler. Saygılar" yorumuyla cevap verdi. Dizinin oyuncularından Baran Bölükbaşı ise twitter'dan "Dantel sever misin çocuk kadın?" paylaşımını yaptı.

Ceren Moray, TRT 1 Dizisiyle Dalga Geçince Ortalık Karıştı

"ŞAKA İYİ BİR ŞEYDİR"

Ceren Moray ise bunun üzerine yeni bir paylaşımda bulunarak şu açıklamayı yaptı: "Dantel kötü bir şey değildir. 100 küsür kişinin geceli gündüzlü emek verdiği işlerin karşılığını alması için güzel afişler, tanıtımlar iyi şeylerdir. Bir de şaka, espri, azıcık dışarı kafayı çıkarıp gülmeler filan bunlar en bir iyi şeylerdir. Yoksa efendim yanlış olmasın. Danteli seviyoruz, bizim canım dantelimiz."

Ceren Moray, TRT 1 Dizisiyle Dalga Geçince Ortalık Karıştı

Tİ'YE ALDI

Yaşanan afiş polemiğine son olarak bugün "Vuslat"ın yönetmeni Barış Yöş de katıldı. Yöş dizinin yayınlandığı ve üzerinde dantel olan bir paylaşımla hem bu akşam ekrana gelecek bölümü tanıttı, hem de Moray'ın benzetmesini ti'ye aldı.

Ceren Moray, TRT 1 Dizisiyle Dalga Geçince Ortalık Karıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Moray Barış Yöş Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (64)

CELALI:

iyi demis TRT olunca dokunulmaz mi oluyo DIRILISE DE VUSLATA DA NALET OLSUN.

13
47
yanıtYanıtla
Mesut:

Az cek, sonra kafan gidiyo.

yanıt9
yanıt2
LANET OLASI DİLBİLGİSİZLER....:

NALET ????? :)

yanıt2
yanıt1
DİRİLİŞ:

Senin bir kuyruk acın var anlaşılan, kininizle kudurun.

yanıt5
yanıt2
İYİ''Kİ TRT VARDA HAÇLILARI GÖRDÜK:

CELALI: niye bu kadar TRTbir''imize kinin yoksa anladım anladım vallahi anladım yüzbiN Milyon kere yerli ve milli olan TRTbir''imizin son yıllarda, ki Tarihi dizileri siz ve sizin gibi GEZİZEKALI tayfasını rahatsız etti haaaa gezi terör olaylarında duvara zulüm bilmem şu tarihte başladı diyenlerden birisiniz şimdi sizin kuyruk acınız ortaya çıktı vaayy beee içimiz, de yüzyıllar, dır gizlenmiş olan Haçlı siyonistler teker teker ortaya dökülmeye saçılmaya başladı vallahi REİSİMİZ'' BÜYÜK ADAMSINIZ

yanıt0
yanıt1
gülerim sadece:

avlu kadar kötü bir dizi varmı. . . sadis'' ce yaşananları tv filmi yapmak ancak bizim aciz filmcilerimize mahsus. .

24
8
yanıtYanıtla
aaaaa:

varoşları oynaya oynaya iyice varoş olmuş çıkmış yada ordan gelmiş zaten. sanane dantelden diziden sen kendi şiddet içerikli dizinde anırmaya devam et anıra anıra oyuncu oldunuz ama benim bildiğim uzun kulaklı iri gözlü dört ayaklılar anırır

19
7
yanıtYanıtla
CONI:

Iyi demis vuslato diriliss abdulhamido yeter lan biktik sizin dizilerinizden.

7
18
yanıtYanıtla
Gül:

Git playboy bak

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazı:

KİŞİ ULAŞMADIĞINA KÖTÜ DERMİŞ

16
7
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title