Haberler

Cemil İpekçi: İlk Cinsel Deneyimimi 13 Yaşında Yaşadım

Güncelleme:

Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan modacı Cemil İpekçi, "Kadınla ilk cinsel deneyimimi 13 yaşındayken, erkekle 19 yaşındayken yaşadım" dedi.

Modacı Cemil İpekçi, Posta gazetesinden Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"AŞKIMDAN 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ"

"Her iki cinsiyetimi de seviyorum. Kadın değilim, kadınların yapması gerekenleri yapıyorum o kadar…" diyen İpekçi, "Gençken peşinizden çok koşarlar mıydı?" sorusuna "Benim aşkımdan üç kişi intihar etti! Sokakta yürürken öyle bakarlardı ki anlatamam! Hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çekiyordum. Ne gelinlikler askıda kaldı benim için" ifadelerini kullandı.

"ŞÖHRET OLMASAYDIM..."

Ünlü modacı "Gay'siniz diye ödediğiniz bedel oldu mu?" sorusuna da "Tabii… Şöhret olmasaydım sevgilimle el ele sokakta gezebilirdim. Kimse yanıma yanaşamıyor adı çıkacak diye! Bilinmeyen biri olsaydım çok rahat olurdum. Beni dört duvar arasında beğenen çok. Şöhretli bir gay olmam beni yalnız bıraktı" cevabını verdi.

"İLK CİNSEL DENEYİMİMİ 13 YAŞINDA YAŞADIM"

İlk cinsel deneyimini kaç yaşında yaşadığı sorusunu da yanıtlayan İpekçi, "İlki 13 yaşında bir kadınla! Erkekle ilk cinsel ilişkimi 19'umda yaşadım. Çocukluk arkadaşımla hem de… Öyle başladı. Sabah uyandığımda çok farklı bir Cemil'dim" şeklinde konuştu.

İşte o röportajdan bir kesit;

- Parasal olarak hâlâ herkese siz mi bakıyorsunuz?

Evet, çünkü ben babayım! Onları idare ediyorum.

- Çok kullanıldınız mı?

Hayatım boyunca kullanıldım. Allah herkesi bir misyonla göndermiş, benimki de bu! 100 lira kazandıysam, bunun 10 lirası nasip oldu.

- Eski şaşaanız yok, üzücü mü?

Kim o günleri yaşıyor ki? Eşyalarımı, biriktirdiklerimi satsam dünya para eder. Akademi'de 2'inci sınıftayken babam iflas etti. Fitaş o zaman bizimdi. Çalışmak zorunda kaldım, garsonluk, fotomodellik yaptım, kendi paramı kazandım. Lastik top gibi indim ama zıplayarak çıktım.

- Şimdiki müşteriler zor mu?

Sipariş elbise dikmek istemiyorum. Para el değiştirdi, yenileri kaldıracak sabrım yok. Tahammülüm yok. Millet bir kadın alıyor dayanamıyor, ben 45 sene günde 15 kadınla uğraştım, kolay mı?

"AVRUPA'DA YAŞASAM ERKEKLE EVLENİRİM"

- Eşcinsel olduğunuzu ne zaman fark ettiniz?

Yedi yaşıma kadar erkek olduğumu bilmiyordum ki! Ablamla kendimi aynı sanıyordum, düşün. Dantel yakalar takıyor, bez bebeklerle oynuyordum. İlkokula başladığımda saçımı kestiler, kısa pantolonu da giydirdiler, üç gün okula gitmedim!

- Bu ülkede korkmadınız mı?

Hayır, Müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibiydi ama korkmadım.

- Erkek Cemil mi daha başarılı, kadın Cemil mi?

Her ikisi de! Her başarılı erkeğin arkasında, akıllı bir kadın vardır! Her ikisini de dengede tutuyorum. Her iki Cemil'i de seviyorum.

- İlk evliliğiniz imam nikahıymış, anlatsanıza…

16 yaşındaydık, Zeynep diye bir arkadaşım vardı. Meğer bana aşıkmış. Bir gün piyanoda bir şey çalarken bir aşk hikayesi anlattı. Onu dinlerken, aşık oldum. Birlikte olabilmek için imam nikahı yaptık.

- Şu an bir aşk var mı?

Cinsel olarak iki-üç senedir kimse yok. Aşk olarak da yedi-sekiz senedir durdu. Seks istemiyorum. Çok aptal ve basit geliyor.

- Tek eşli misiniz yoksa?

Tek eşli, sadık bir adamım aslında. Ama itiraf edeyim, bedensel olarak aldattığım da oldu. İntikam için. Üç gün bile flört etsem alyans takarım, bağlıyımdır.

- Gay evililiğine sıcak bakar mısınız?

Avrupa'da yaşasam gay evliliği yaparım. Daha az vergi ödüyorlar çünkü. Ama ne kimsenin karısı ne de kocası olurum. Yalnız alyans takarım!

- Bir ağlama hikayeniz var…

Hayatımda ilk kez bıyıklarımı kestim, isteyerek. Tavuk poposuna döndü ağzım. Ağla ağla… 10 gün! Allah'tan çabuk çıkıyor da düzeldi! Bıyığımı kesmem için estetikle dudaklarımı yukarı kaldırtmam lazım.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Danyıldız Cemil İpekçi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title