Haberler

Cefakar anne, oğlunun ameliyat parasını kumbara ile toplamaya çalışıyor

Güncelleme:

Cefakar anne, oğlunun ameliyat parasını kumbara ile toplamaya çalışıyor Ameliyat parasını dağıttığı kumbaralar ile toplamaya çalışıyor Nevşehir'de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan, kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya geldi.

Cefakar anne, oğlunun ameliyat parasını kumbara ile toplamaya çalışıyor

Ameliyat parasını dağıttığı kumbaralar ile toplamaya çalışıyor

NEVŞEHİR - Nevşehir'de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan, kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya geldi. Anne Funda Özcan'da oğlunun ameliyat parasını toparlayabilmek amacıyla yaptırmış olduğu kumbaraları esnaflara dağıtarak ameliyat parasını toplamaya çalışıyor.

Nevşehir'de yaşayan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe'nin kulaklarına kavuşması ABD'de ameliyat olması gerekiyor. Anne Funda Özcan'da ameliyat parasının yüksek olması nedeniyle esnaflara kumbara dağıtarak ameliyat parasını toplamaya çalışıyor. Anne Funda Özcan yaptığı açıklamada oğlunun kulaklarına kavuşması için 174 bin dolar gerektiğini söyledi. Anne Özcan, " Oğlumun doğuştan iki kulak mikrotiya hastalığı var. Bu da doğuştan kulak kepçesi, kulak kanalı ve kulak deliği yok. ve işitmesi de yok. Şuan kullanmış olduğumuz işitme cihazının da az bir süresi kaldı. Bu yüzden oğlumun ameliyat olması gerekiyor. Ama ameliyat maalesef Türkiye'de yapılmıyor. Kulak kepçesi Türkiye'de yapılıyor ama kulak deliği Amerika'da yapılıyor. ABD'de ki ameliyat ücretini de maalesef karşılayamayacağımız için bir kampanya başlattık. Bu kampanyaya destek olması içinde kumbaralar dağıtıyoruz. Kumbaraları işyerlerine ve esnaflara dağıtıyoruz. Eğer yardımcı olabilirlerse herkese çok teşekkür ederiz. Esnaflar genellikle valilik izni istiyorlar. Çünkü dolandırıcılıkla itham ettikleri de oldu. Eğer ki oğlumu görmek isteyen olursa herkese oğlumu gösterebilirim. Tek kulak ameliyatı için 87 bin dolar iki kulak için 174 bin dolar gerekiyor. Ama bu sadece Aralık ayı sonuna kadar geçerli bir fiyat. Eğer ön ödemeyi yapabilirsek bu fiyat aynı kalıyor. Yapamazsak tek kulak için 99 bin dolar iki kulak için 198 bin dolar olacak. Nevşehir halkının evlatlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Çocuklar her zaman geleceğimizdir diyoruz. Mustafa Efe'nin de geleceğimiz olmasını istiyoruz. Herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Amerika Birleşik Devletleri Mustafa Efe Nevşehir Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title