Haberler

Cavit Arı Başkan Böcek'i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi, 12 Ekim Pazar günü yapılacak olan CHP Antalya İl Kongresi ile yeni yönetimi belirleyecek. CHP İl Başkanı adayı olduğunu açıklayan Cavit Arı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret ederek destek istedi.

Antalya'da 2009-2014 yılları arasında İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu görevi sırasında her zaman halk ile iç içe olduğunu ifade eden Cavit Arı, Antalya'da herkesim insanın gönlünü kazanmış bir isim olan Başkan Muhittin Böcek'ten bu süreçte kendisine destek olmasını istediğini bildirdi.

Öncelikle Cavit Arı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a köy köy gezmiş, halkın sorunlarını bizzat yerinde görmüş ve onlara destek olmuş bir ismin, CHP İl Yönetimi'nde de başarılı olacağını düşündüğünü kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, 12 Ekim Pazar günü yapılacak olan CHP İl Kongresi'nde başkanlık görevine aday olan Cavit Arı'ya başarı dileklerinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Muhittin Böcek Cavit Arı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title