Haberler

Çankırı Çerkeş'te dolu yağdı! Her yer bembeyaz oldu

Güncelleme:

Türkiye'nin birçok noktası sıcak havanın etkisi altındayken Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonrası ilçe beyaza büründü.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde akşam saatlerinde önce sağanak yağış ardından da dolu etkili oldu. Yağmur dolayısıyla sokaklarda su birikintileri oluşurken hava şartları da hayatı olumsuz etkiledi.

VATANDAŞLAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

İlçe merkezinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Zamanla etkisini artıran sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturdu. Sağanak yağmurun ardından etkili olan dolu yağışı da adeta ilçenin belirli kesimlerini beyaza bürüdü. Hava durumuna hazırlıksız yakalanan vatandaşlar adeta neye uğradığını şaşırırken bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yaşanan olumsuzluk ve oluşan su birikintileri dolayısıyla araçlar da trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Çankırı Çerkeş'te dolu yağdı! Her yer bembeyaz oldu

"BÜTÜN EKİPLERİMİZ YOĞUN ÇALIŞMA İÇERİSİNDE"

Durum hakkında açıklamada bulunan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, "Evlerini su basan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gideriyoruz. Bütün ekiplerimiz yoğun çalışma içerisinde. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma yok ancak mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Çankırı Çerkeş'te dolu yağdı! Her yer bembeyaz oldu

Çankırı Çerkeş'te dolu yağdı! Her yer bembeyaz oldu

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Çankırı Çerkeş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

EĞÜZÜBİLLAHİMİNEŞEYTANİRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİR:

Bunlar heep ama hep bizim ASİ, İSYANKER bir toplum oluşumuzun cezasıdır. Yüce Yaratan gördünüz mü dün saat 15 de Polatlı yi aniden kıyamet görüntüsü ile yerle bir edip, şimdide ÇERKEŞ bir anda yağmur ve dolu. Görüyormusunuz hiç bir hava olayları artık daha normal değil. Güneş oluyor AFET sanki, Kavurucu sıcak, yağmur yağıyor yağmur değil sanki bir AFET. Yüce yaratan sonumuzu hayır etsin Ben Polatlı daki olayı gördüm Polatlı ya KIYAMET KOPPTU zannettim. Yüce Yaratan sonumuzu hayır eylesin, yar ve yardımcı

14
12
yanıtYanıtla
tas:

bu olaylar dünyanın her yerinde oluyor ve çok sıradan bir durum senin gibi cahiller kıyamet koptu sanar tabi ne bilimden ne teknolojiden bir habersiniz o dua ettiğin her neyse açlıktan ölen insanlara tecavüz edilip ölen bebeklere göz yumarken senin kini kabul edeceğini sanman çok komik bir durum

yanıt4
yanıt9
Mühendis:

Ay çok korktum hadi x partiye oy vereyim.

yanıt0
yanıt1
EĞÜZÜBİLLAHİMİNEŞEYTANİRACİM BİSMİLLAHİR:

Birileri geldi bir şey söylediler, Sonunda dünyayı terk edip gittiler. Sen hiç ölmeyecekmiş gibisin değil mi?Onlarda senin gibiydiler.

yanıt2
yanıt1
EĞÜZÜBİLLAHİMİNEŞEYTANİRACİM BİSMİLLAHİR:

ULAN TAS hee he bunlar hep kendi kendine oluyor. Peki bunlar kendi kendine oluyorda neden bir motor da kendi kendine olmaz?ATEİST SENİ.

yanıt4
yanıt5
Dürbünlü:

İçimizdeki günahkarlar yüzünden bizide helak etme Allah’ım.

7
3
yanıtYanıtla
X:

Mağduriyetin giderildiği falan yok sözde her şeyi yaptık diyolar yapmıyorlar alt yapıyı sağlam yapmadılar geçen sene ağustos ayında da sağanak yağmurdan bir çok ev dükkanda kanalizasyon patladı.Kimse biz yaptık mağdur yok diye konuşmasın

0
3
yanıtYanıtla
TAŞ:

Kendi kendine oluyor demedim zaten belirli bir olaylar zinciriyle ölüm konusu buna yapacak bir şey yok insanlar doğarlar büyürler ölürler doğmadan önce niye gelmemişim daha önceden diye bir pişmanlığım yok öldükten sonrada niye öldüm ki de demeyeceğim çünki hatırlamayacağım şimdi burada sana bunları anlatsam kafan basmaz sen git deve idrarı şifalımı , oruçu ne bozar bunlarla ilgilen.

1
1
yanıtYanıtla
Sevdalı:

Bu arkadaşın kafası güzel galiba afetin ne olduğunu bilmiyor

2
0
yanıtYanıtla
Sevdalı bu taş deyil anca başka bi rolü çünkü :

Bu taş deyil taş olsa bir işe yarar ...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title