Haberler

Canan Kaftancıoğlu'ndan yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı için çağrı: Yarın 11.00'de toplanıyoruz

Güncelleme:

Yargıtay'ın 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onayarak siyasi yasak getirdiği CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı önünde buluşma çağrısı yaptı. Son dönemde "Atatürk" yerine sadece "Gazi Mustafa Kemal" ifadesini kullandığı için eleştirilen Kaftancıoğlu bu kez paylaşımında, "Yarın saat:11.00'de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk'e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var" ifadesini kullandı.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin "Kamu görevlisine alenen hakaret etme", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak" ve "Cumhurbaşkanına alenen hakaret etme" suçlarından 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasını onadığı ve siyasi yasak getirdiği CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

"DOĞA DOSTU KURUMLAR VE KİŞİLERİ BEKLİYORUZ"

Yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı önünde yarın bir buluşma gerçekleştirileceğini aktaran Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sözcü gazetesinin yıkıma yönelik tepki haberini alıntılayarak şu ifadeleri kullandı;

"Yarın saat:11.00'de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk'e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz. Vatandaşın Atatürk Havalimanı çığlığı: Felaket… İsraf… Rezalet…"

Canan Kaftancıoğlu'ndan dikkat çeken çağrı: Yarın saat 11.00'de Atatürk Havalimanı'na gidiyoruz

KAFTANCIOĞLU'NUN "ATATÜRK" İFADESİNİ KULLANMASI DİKKAT ÇEKTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu son dönemde yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarında "Atatürk" ifadesinin yerine yalnızca "Gazi Mustafa Kemal" ifadesini kullandığı için parti içindekilerin bile eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı'na ilişkin paylaşımında ise "Atatürk" ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Atatürk Havalimanı Canan Kaftancıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500

Yorumlar (18)

Levent DEĞİRMENCİ :

ve bu kadına ıannıp pesınden gıden ATATURKCULER ESERINIZ SIZI BEKLIYOR koskoca partıyı Turk e İslam a Tc develtıne serı katıl dıyene kol kanat gerdınız

51
9
yanıtYanıtla
Carsambali:

Koseye sikistiniz zaman hemen Ataturk'e sarilip algi yapin..Kimsiniz siz ya.Ataturk yasamis olsaydi,bunlari direk sinir disi ederdi.

29
4
yanıtYanıtla
Fahri Çelik :

Pislikerinizi örtmek için hala kullanmaya devam ediyorsunuz

11
1
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Hava Harp Okulu; Atatürk Hava Limanına taşınsın, Hava Harp Okulunun arazisi Millet Bahçesi veya uygun olan ne ise o yapılsın. Saygılarımla.

4
5
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

TEK SERMAYESİ ATATÜRK OLANLAR VE ATATÜRK GİBİ VATAN SEVGİSİ OLMAYANLAR YİNE KAOS PEŞİNDE YAZIKLAR OLSUN

9
0
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

ermeni soy kırımı vardır de, sonra Atatürk üzerinden prim yap.

7
0
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

TABİİ HATA YAPIYORLAR DOMUZ ÇİFTLİGİ KURMALARI DAHA YERİNDE OLURDU İŞTE BU CANANIN HOŞUNA GİDERDİ

6
1
yanıtYanıtla
Dentgeatio :

On kat büyüğü ve moderni yapıldı. Eskisinin yıkılması neden zorunuza gidiyor?

5
2
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Başı sıkışan Atatürk diyor.Düne kadar Gazi Mustafa Kemal e Atatürk demem diyen sen değilmiydin...

5
1
yanıtYanıtla
Aile_volkan:

güle güle canan güle güle güle güle sana güle güle ANCA GİDERSİN CANAN sahte Atatürk çülüğünde kurtaramaz seni bye byeeee :DDDD

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title